'Je valt op door te laten zien dat je passie hebt'

'Je valt op door te laten zien dat je passie hebt' - Ralph Hamers, CEO ING Groep

20 en 21 maart bleek maar weer dat een bezoek aan een carrièrebeurs een populaire manier is om in contact te komen met topwerkgevers. Die conclusie is te trekken uit het grote bezoekersaantal op De Nationale Carrièrebeurs. Bijna 7.000 studenten, starters en professionals kwamen vrijdag de 20e langs bij de Amsterdam RAI. Over beide dagen hebben in totaal 11.800 mensen de beurs bezocht.

De Nationale Carrièrebeurs 2015 in de Amsterdam RAI, werd vrijdagochtend officieel geopend door Ralph Hamers met een slag op de gong. Als jongste topman uit de geschiedenis van ING Groep is Hamers een inspiratie voor veel beursbezoekers. Niet voor niets was zijn workshop met carrièretips na de opening drukbezocht. “Mijn advies: loop rustig langs alle stands van topwerkgevers en probeer op te vallen bij bedrijven waar je energie van krijgt. Opvallen doe je door te laten zien dat je passie hebt en ambitieus bent. Je moet daarbij geen rol spelen, maar vooral jezelf zijn.”

Over de organisatie

De Nationale Carrièrebeurs is een initiatief van de Memory Group. De beurs is bedoeld voor studenten, starters en (young) professionals die vrijblijvend in contact willen komen met de beste werkgevers van Nederland en zich willen oriënteren op hun carrièremogelijkheden.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg