First Employers 2015

Wat zijn volgens studenten en starters de meest favoriete werkgevers om je carrière te starten? Memory Research zocht het uit.

First Employers 2015

Olie- en gasconcern Shell voert evenals vorig jaar de lijst aan als populairste werkgever om je carrière te starten. Dit blijkt uit het onderzoek First Employers 2015, dat Memory Research onlangs hield onder studenten en young professionals.

Studenten en starters kiezen Shell als favoriet

Net als vorig jaar scoort de olie- en gasconcern niet alleen goed binnen de eigen energiebranche, maar is het bedrijf ook het meest favoriet in de algemene ranking. Shell wordt overigens door de respondenten niet alleen gezien als een bedrijf om je carrière te starten. Want naast de internationale carrièremogelijkheden, zijn ook de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf voor velen reden om Shell als favoriet aan te wijzen.

Lees meer

De 5 populairste werkgevers van 2015

  • 1. Shell
  • 2. KLM
  • 3. Heineken
  • 4. Google
  • 5. Unilever

Lees meer

Branchewinnaars First Employers 2015

Advocatenkantoren: De Brauw op #1

Net als vorig is De Brauw Blackstone Westbroek het meest favoriete kantoor om je carrière in de advocatuur te starten.

Lees meer over werken bij De Brauw Blackstone Westbroek »

Audit & Advisory: PwC op #1

Meest genoemde argumenten om PwC te kiezen als favoriete werkgever is het feit dat PwC aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Lees meer over werken bij PwC »

Chemie & Life Sciences: AkzoNobel op #1

Meest genoemde argumenten om AkzoNobel te kiezen als favoriete werkgever zijn de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf en de werkzaamheden en inhoud van de functie.

Lees meer over werken bij AkzoNobel »

Hightech: Philips op #1

In het onderzoek First Employers staat Philips op nr.1 in de Hightech branche vanwege de innovativiteit van de organisatie en de doorgroeimogelijkheden bij het bedrijf.

Lees meer over werken bij Philips »

Lees meer

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg