Persbericht: De Nederlandse Carrièredagen 2015

Tijdens de opening van De Nederlandse Carrièredagen ging Pechtold in op de huidige belastingplannen van de regering: "De plannen van de Nederlandse regering leveren vooralsnog te weinig op voor de werkgelegenheid." Pechtold zou het beloofde belastingvoordeel liever steken in toeslagen om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te versterken om zo werkgelegenheid te stimuleren.

Carrière-advies van Alexander Pechtold

"Verzin iets waardoor je mij grijpt, wees concreet en creatief tijdens je sollicitatie" is het carrière-advies dat de bezoekers van De Nederlandse Carrièredagen vanmorgen van Alexander Pechtold meekregen. In de Jaarbeurs Utrecht gaf de politiek leider van D66 en fractievoorzitter Alexander Pechtold het startsein voor dit tweedaagse carrière-event. De beurs is het startpunt van veelbelovende carrières en dé kans voor studenten en starters om zich te presenteren aan ruim 100 potentiële werkgevers.

Dit jaar zijn er 20% meer exposanten tijdens De Nederlandse Carrièredagen en zijn er een recordaantal voorgeregistreerden, waarbij er gedurende de twee dagen ruim 9.500 bezoekers zijn gekomen.

Over de organisatie

De Nederlandse Carrièredagen zijn een initiatief van de Memory Group en wordt dit jaar voor de 8e keer op rij georganiseerd. De Nederlandse Carrièredagen zijn bedoeld voor studenten, starters en young professionals die vrijblijvend in contact willen komen met de beste werkgevers van Nederland en zich willen oriënteren op hun carrièremogelijkheden. Op de beursvloer kunnen bezoekers bedrijven ontmoeten. Daarnaast zijn er vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops te volgen en kunnen bezoekers bedrijfspresentaties bijwonen.


Heb je De Nederlandse Carrièredagen gemist? Schrijf je in voor een gratis e-ticket voor de grootste carrièrebeurs van Nederland: De Nationale Carrièrebeurs. Deze vindt plaats op 15 en 16 april 2016.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg