IT-talent kennissessie: Artificial Intelligence

Na een succesvolle eerste IT-Talentkennissessie is het 12 september tijd voor de 2e sessie!

De IT-Talent Kennissessies zijn inspirerende avonden waarbij verschillende sprekers hun kennis zullen delen over IT gerelateerde onderwerpen.

Op donderdagavond 12 september zal de tweede kennissessie plaatsvinden. Een interessante avond waar Feli Nicolaes (Betabit) en Bruno Fabre (The Bright ID) zullen vertellen over Artificial Intelligence.

Feli Nicolaes is de eerste spreker van de avond. Feli studeerde Kunstmatige Intelligentie aan de UvA en werkt nu sinds 2 jaar als consultant bij Betabit. Hier houd ze zich bezig met AI en data-analyse. Feli zal spreken over AI en ethiek. We bekijken wat dilemma’s die hieruit ontstaan en natuurlijk ook waar je op moet letten als je wil dat jouw algoritme zo ethisch mogelijk wordt!

Bruno Fabre is de expert op technologische en post-technologische tijdsperk. Hij studeerde af in Kunstmatige Intelligentie bij een van de meeste prestigieuze universiteit van Parijs. Hij is een visionair en Mass Change Agent, die zich als doel heeft gesteld de grote massa te helpen begrijpen wat technologie ons te bieden heeft, en welke weg het opent voor de mensheid.


We sluiten de avond af met een borrel. Een mooie kans om te netwerken met specialisten uit het werkveld, young professionals- en (afstuderende) studenten!

Enthousiast geworden? Meld je snel aan!

Alle praktische informatie voor jou op een rij:

  • Sprekers: Feli Nicolaes & Bruno Fabre
  • Locatie: Amstel Boathouse, Amsteldijk 223, 1079 LK Amsterdam
  • Datum: donderdag 12 september 2019
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur inhoudelijke kennissessie
            21.00 – 22.00 uur netwerkborrel
  • Aanmelden is gratis!

We hopen je 12 september te zien!

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg