Welk advocatenkantoor kies jij?

Je bent bijna klaar met je rechtenstudie en alvast bezig met het oriënteren op de arbeidsmarkt. Maar voor welk advocatenkantoor ga je straks kiezen? Er zijn in Nederland al ruim 4.000 advocatenkantoren om uit te kiezen! En hoe prik je door alle verkooppraatjes heen, zodat je het kantoor kiest dat bij je past?

Het kiezen voor een advocatenkantoor dat bij je past is niet gemakkelijk. Het is daarom belangrijk dat je veel informatie verzameld van de kantoren waar jouw interesse naar uit gaat. Zo hebben bijna alle advocatenkantoren een werken-bij-site.

Werken bij

Op zo’n werken-bij-site vind je veel informatie over het werk, de cultuur en de carrièremogelijkheden. Zo heeft Stibbe een werken-bij-site waar je veel informatie kunt vinden. En deze website hebben zij onlangs vernieuwd om de student en starter te helpen bij het maken van een keuze.

Met de nieuwe site heeft Stibbe ervoor gekozen om niet een traditionele campagne te voeren, omdat zij geloven dat een goede student een eigen beeld kan vormen. Ze gelovern er niet in om de realiteit op te kloppen.

De klik

Bij Stibbe kijken ze niet alleen naar het CV en de cijfers. Natuurlijk is het belangrijk wat je hebt gedaan en wat je nu doet. Maar minstens zo belangrijk vinden zij de klik. Die is er of die is er niet. En of jij die bij Stibbe vindt, of toch ergens anders, dat kan alleen jij zelf bepalen.

Wat Stibbe op de nieuwe site laat zien is waarom zij zelf voor Stibbe kozen. Hun kennis te delen en je aan te moedigen om het zelf te ervaren. Want alleen dan kun jij een eigen beeld vormen en bepalen of Stibbe bij je past.

1 kantoor - 6 redenen

Er is niet één reden om voor Stibbe te kiezen. Dit is voor iedereen anders. Daarom vertelt Stibbe dat je voor hen moet kiezen, maar laten zij hun eigen mensen vertellen waarom zij voor Stibbe hebben gekozen.

Echte verhalen, van collega’s die sinds kort, of al heel lang, bij Stibbe werkzaam zijn. Hun verhalen helpen een eerste beeld te vormen van het werk, de sfeer en cultuur bij Stibbe.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg