Traineeship of the Year 2015

Traineeship of the Year is een onderzoek naar de populariteit en communicatiekracht van traineeships bij verschillende bedrijven binnen diverse branches.

Afgelopen jaar werd voor de tweede keer het Nationaal Traineeship Onderzoek gehouden. Op 28 november 2015 is Stork tot overall winnaar van het Traineeship of the Year 2015 uitgeroepen. Memory Research zocht uit welke traineeships in 2015 het populairst waren onder starters. Kijk hier voor de volledige uitslag per branche.

Traineeship of the Year focust zich op de kwaliteit van communiceren, aansluiting bij de wensen van starters en de populariteit van het aangeboden traineeship. Middels een kwantitatief en een kwalitatief onderzoek werden traineeships onder de loep genomen en beoordeeld door de doelgroep. Er werd o.a. gekeken naar het aanbod, creativiteit, voorwaarden en toekomstperspectief. In de onderzoeken werd er onderscheid gemaakt in traineeships in de techniek, IT, sales & marketing, finance en management. Deelnemende organisaties kwamen alleen in aanraking met de doelgroep die van belang was en er werd alleen beoordeeld door een groep die aansluit bij het traineeship.

Ga naar de website van Traineeship of the Year »