De Nationale Carrièrebeurs 2018

Match & Meet op de Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs komt er weer aan! Workshops, presentaties, cv-check, LinkedInfoto’s, stands met de beste werkgevers van Nederland en nog veel meer. Dit is het grootste carrière-evenement van Nederland waar je als student, starter of young professional gemakkelijk in contact komt met topwerkgevers. 

6 & 7 april 2018 | Amsterdam RAI

De beurs geeft studenten, starters of young professionals de kans om zich op een laagdrempelige manier te presenteren aan topwerkgevers. Deze setting is optimaal om te netwerken met werkgevers maar ook met andere beursbezoekers. Bij de stands en op de algemene ontmoetingsplekken kan er een praatje gemaakt worden en is er de mogelijkheid om je te oriënteren op de banenmarkt. Daarnaast leer je tijdens de workshops ook veel van werkgevers en professionals, en krijg je handvaten mee hoe jij je het beste staande houdt op de arbeidsmarkt. De workshops en presentaties zijn zowel vakinhoudelijk als algemeen carrièrgericht.

Hoe kun jij het maximale uit de beursdagen halen?

Stel je proactief op en verkoop jezelf. Wees open-minded, een interessante baan kan namelijk bij een bedrijf zijn waar je niet in eerste instantie aan denkt. Laat je cv checken door professionals en laat een goede LinkedInfoto maken. Ook van tevoren kun jij je als bezoeker ook al proactief opstellen. Vul het Match & Meet formulier in en kom op de beurs in contact met de werkgevers die het beste bij jou passen. Als je een WO-toptalent bent krijg je exclusieve toegang tot de WO-toptalenten straat waar werkgevers opzoek zijn naar de beste WO-studenten.

Gratis E-ticket

Wil jij deelnemen aan dit evenement en jouw professionele carrière een boost geven? Zorg dan dat je erbij bent en schrijf je hier nu in!