General Management Traineeship

Tijdens een General Management Traineeship bekleed je een aantal verschillende functies op verschillende afdelingen en locaties. Bijvoorbeeld teamleider, account manager en projectmanager. Na het traineetraject ben je bekend met alle ins en outs van het bedrijf en klaar voor een vaste management functie.

Werkzaamheden

Gedurende het traject bekleed je als trainee twee tot vier verschillende functies op verschillende afdelingen van het bedrijf. In sommige gevallen kan dit ook een bedrijfsonderdeel in het buitenland zijn. Per organisatieonderdeel moet je bepaalde praktijkopdrachten voltooien.

Opleiding

Ter ondersteuning van jouw werkzaamheden kun je een intensief opleidingstraject verwachten van verschillende workshops, vaardigheidstrainingen en intervisiebijeenkomsten. Daarnaast zul je je bedrijfskundige vakkennis blijven uitbreiden en verdiepen.

Begeleiding

Gedurende het traineeship wordt je gecoacht door een directe leidinggevende die jou ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie?

General Management trainees hebben doorgaans een afgeronde WO opleiding, goede taalkennis en goede intellectuele en sociale vaardigheden.

Na afloop

Na afronding van het General Management traineeship kun je vaak direct doorstromen naar een management functie in het bedrijf.