Global Management Traineeship

Het Global Management traineeship is een zeer intensief programma, waarbij de trainee kennis op doet van alle aspecten van het bedrijf, de afdelingen en het management, maar ook van de internationale markt en bijbehorende culturele verschillen.

Global Management

Het Global management is verantwoordelijk voor (het succesvol) implementeren van de organisatie in het buitenland. De Global Manager heeft zowel verstand van zaken, als van lokale gebruiken, regelgeving, gewoonten en culturele verschillen met de landen/regio’s waar zijn werkgever handel wil drijven.

Verloop van het traineeship

Tijdens een Global Management traineeship doe je ervaring op in diverse functies, afdelingen, maar ook locaties. Afhankelijk van de vestigingen van jouw werkgever kun je verwachten dat je tijdens dit traineeship meer van de wereld gaat zien.

Tussen de opdrachten, de projecten en het reizen door krijg je veel training, meestal samen met de andere trainees, zodat je ook van elkaars ervaring kunt leren.

Begeleiding

Gedurende het traineeship wordt je begeleid door een mentor.

Voor wie?

Global Management trainees hebben doorgaans een afgeronde WO opleiding en minder dan drie jaar werkervaring. In verband met het internationale karakter van de functie is een uitstekende beheersing van de Engelse taal ook een vereiste. Daarnaast moeten zij open staan voor nieuwe dingen, communicatief vaardig zijn en veel ambitie hebben.

Na afloop

Het Global Management traineeship is een intensief trainingsprogramma, waarbij je na afloop vaak direct kunt doorstromen naar een management startfunctie binnen het bedrijf.