Werken in het Westen

Van de Randstad tot het Groene Hart; wij hebben je veel te bieden. Onze gemeenten en andere overheidsorganisaties zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Werk je bij één van onze organisaties, dan werk je voor de directe omgeving. De regio kenmerkt zich door cultuur en historie, groen en water, open en weids, strand en zee, stad en polder. Kortom: veelzijdig en voor ieder wat wils. Waar voel jij je thuis?

Mogelijkheden

Werk je bij een organisatie van Werken in het Westen, dan doe je betrokken werk. Je werkt vanuit het hart van de stad of gemeente aan het welzijn van inwoners en de omgeving. Van gebiedsontwikkeling tot jeugdzorg. De lokale overheid is op veel terreinen actief en mét anderen. Je staat in contact met de omgeving, wat jouw blik ook verruimt. Je leest op onze website meer over de 23 organisaties die bij ons horen.

Jouw ontwikkeling

Wanneer je bij één van onze organisaties aan de slag bent, werken we ook aan jouw carrière. Zoals met een uitgebreid trainingsaanbod. En je kan bijvoorbeeld laagdrempeling in contact komen met (vak)collega’s uit de andere organisaties. Bijvoorbeeld tijdens de Connect!dag die we jaarlijks organiseren. Met interessante gastsprekers en workshops.

Registreer je voor passende jobs!

Wat is jouw talent? Wil je werken in onze veelzijdige regio? Neem eens een kijkje bij onze vacatures voor de huidige carrièrekansen. Regelmatig zoeken we naast de vaste vacatures ook trainees en stagiaires:


Trainees & Stagiaires


Als je een registratie aanmaakt op onze website, blijf je bij in het vacatureaanbod dat bij jou past. Via emailnotificaties komen de vacatures rechtstreeks in je inbox. Maak hier je registratie aan.


Welkom!

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg