Online kennismaken met werkgevers

Op Jobnet.nl kun je ‘kennismaken’ met werkgevers uit verschillende bedrijfstakken. Honderden werkgevers presenteren zich aan jou en geven je een beeld van de mogelijkheden binnen het bedrijf.

BEKIJK WERKGEVERSPRESENTATIES

In deze werkgeverspresentaties vertellen bedrijven over hun activiteiten in binnen- en buitenland, de cultuur binnen hun organisatie en gaan ze in op de specifieke mogelijkheden voor starters.

De werkgeverspresentaties geven je de mogelijkheid om je goed te oriënteren en op zoek te gaan naar potentiële werkgevers”, vertelt Ananda Jong van Jobnet. Je ontdekt of een bedrijf bij je past, wat de carrièremogelijkheden zijn en wat de sollicitatieprocedure is om bij dat bedrijf terecht te komen.

Alle informatie richt zich specifiek op starters, hierdoor kan je verschillende werkgevers goed met elkaar vergelijken. Door de handige zoekfilters ontdek je  wellicht interessante werkgevers waar je zelf niet aan had gedacht.

Vacatures van jouw favoriete werkgever

Werkgevers kunnen er voor kiezen om hun social mediakanalen te koppelen aan de presentatie en actuele vacatures te tonen. “Interessante werkgevers kun je bovendien heel eenvoudig opslaan in je eigen Jobnet account. Zo mis je nooit meer een vacature van jouw favoriete werkgever.

Top 10

De best bezochte werkgeverspresentaties op Jobnet van 2015:

1. Mammoet
2. Deloitte
3. De Brauw Blackstone Westbroek
4. CBS
5. Calco
6. Allen & Overy
7. Enexis
8. TNO
9. PWC
10. Accenture

Net als vorig jaar is de werkgeverspresentatie van Mammoet, het bedrijf gespecialiseerd in zwaar hijswerk en transport, het best bezocht van alle  presentaties. Op Jobnet presenteert Mammoet zich als een werkgever met een bedrijfscultuur die omschreven kan worden als dynamisch, innovatief en uitdagend en waar internationale carrièremogelijkheden ook voor starters bereikbaar zijn. Bij de presentaties lees je de laatste Tweets van het bedrijf en krijg je een goede indruk door de video’s te bekijken.

BEKIJK WERKGEVERSPRESENTATIESBron: Memory Magazine (Editie November-December 2015)

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg