Keuzestress


Hoe weet je precies wanneer je een goede keuze maakt en wanneer hak je dan die knoop door? In onze maatschappij van vandaag, met hoog tempo en dito verwachtingen, valt zoveel te kiezen.  Een tussenjaar of direct door met studeren? Investeren in een appartement of toch maar huren? Gaan voor die baan met hoog salaris of een die past bij jouw ‘purpose in life’? Zonder dat je het doorhebt kan onze meerkeuzemaatschappij zorgen voor stress, angst en soms zelfs depressies. Onze overvloed aan opties resulteert dan in een welbekend fenomeen: keuzestress.

Willemijn Buijn

Maar wat kan je nou precies doen aan deze keuzestress? Valt het te voorkomen? Lifecoach Willemijn Buijn is zowel ervaringsdeskundige als trainer als het gaat om alles omtrent burnout, werkdruk en stress. Ze weet als geen ander hoe ze jou kan helpen om valkuilen te vermijden en steviger in je schoenen te staan. Haar focus is samen de antwoorden zoeken die jou verder gaan helpen. Zoeken naar wat precies jouw drijfveren en motivatie zijn, om zo de keuzestress te voorkomen.

Keuzes kunnen kansen zijn

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 april in de RAI Amsterdam zal Willemijn tijdens haar workshop je dan ook laten zien dat keuzes kansen kunnen zijn! In deze workshop ga je uitvinden hoe je omgaat met druk en hoe jij de juiste keuzes kunt maken. Geen saaie presentatie, maar een interactieve en leerzame sessie! Deelnemers van vorige edities reageerden zeer positief op haar workshop met ’haar enthousiasme en vertrouwen werkte aanstekelijk’, ‘het hielp mij met op moeilijke momenten vertrouwen te houden’ en ‘ik had echt veel aha-momenten’.

Vacatures in

ICT
Finance
Management
Techniek
Juridisch
Gezondheidszorg