Elevator pitch

Wil jij jezelf op een ijzersterke manier introduceren en ervoor zorgen dat je onthouden wordt? Of je nu op een zakelijke borrel staat, een sollicitatiegesprek hebt of in een café een potentiële werkgever ontmoet? Een elevator pitch zal ervoor zorgen dat je een indruk achterlaat!

De elevator pitch

De elevator pitch is een hele korte presentatie van maximaal 60 seconden waarin je toch jezelf of je idee krachtig en overtuigend over laat komen. De term elevator pitch staat voor een ‘liftpraatje’. Als jij bij een potentiële werkgever of klant in de lift zou staan lukt het jou dan hem of haar duidelijk te maken dat jij dé oplossing bent voor zijn of haar probleem? Lukt het jou de ander jouw toegevoegde waarde duidelijk te maken en interesse te wekken voor een langer gesprek?

Richard van der Put

Richard van der Put is de oprichter van Mind Elevators en komt jou tijdens de Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 April in de RAI Amsterdam precies uitleggen hoe jij die perfecte pitch schrijft én presenteert! Mindelevators is een coaching bedrijf  gefocust op personal branding, communicatie, mindset en energiemanagement. Door middel van interactieve trainingen, seminars en leertrajecten zet Mind Elevators young professionals op het pad van continue en stapsgewijze zelfverbetering. In Richard’s workshop zal hij gebruikmaken van zijn eigen C.H.A.M.P. model, dat met 5 elementen uitlegt hoe jij jezelf kan onderscheiden en een goede indruk gaat achterlaten! Wil jij leren pitchen in verschillende situaties? Meer zeggen met minder woorden? Effectiever netwerken? En altijd een helder antwoord hebben op ‘wat doe jij?’?

Kom dan gratis naar De Nationale Carrièrebeurs op 5 en 6 April in de RAI Amsterdam en volg de workshop ‘Pitch like a C.H.A.M.P’!