Wat is de invloed van jouw vrouw-zijn op het realiseren van je dromen?

 

Het vrouwelijk intuïtie wordt ook beschreven als een onderbuikgevoel, het kunnen begrijpen van iets onmiddellijk zonder bewust redeneren. Momenten waarop we tot een beslissing worden geleid op basis van een gevoel. En er wordt steeds meer onderzoek gedaan dat bewijst dat het nerveuze gevoel dat je krijgt als je de telefoon hoort rinkelen en van binnen al WEET dat het slecht nieuws is, geworteld is in wetenschappelijk feit.

In een recent onderzoek van de Journal of Alzheimer Disease, hebben wetenschappers van Amen Clinics, aan kunnen tonen dat vrouwen "meer empathie, intuïtie, samenwerking, zelfbeheersing en gepaste zorg kunnen tonen vanwege een verhoogde bloedstroom naar het brein''. Ze evalueerden 46.000 onderzoeken bij 25.000 mannen en vrouwen met zowel gezonde hersenen als hersenen met verschillende gradaties van psychiatrische aandoeningen. De wetenschappers analyseerden 128 gebieden van deelnemers in rust en tijdens geconcentreerde taken. Wat blijkt is dat vrouwen meer bloedtoevoer naar de hersenen hebben, met name de centra van de hersenen die emoties, stemming, angst en depressie beheersen. Kortom, in de delen van de hersenen die ons in staat stellen dingen van tevoren te weten en dingen diep te voelen, hebben vrouwen meer hersenactiviteit en bloedtoevoer. 

Dounia Lkoundi

Dounia Lkoundi is oprichter, business en life coach bij ‘The Boost Coach’ en helpt vrouwelijke ondernemers en business women hun mentale blokkades opheffen en vrouwen weer in hun kracht zetten om hun droomdoelen te activeren. Dit proces faciliteert ze met Creatrix®, dé methodiek voor en door vrouwen die jouw hoofd, hart en onderbuik eindelijk in overstemming met elkaar laten zijn, die rekening houdt met hoe je hersenen en hormoonhuishouding werken en dus met hoe jij als vrouw in elkaar zit. Daarnaast heeft Dounia nog 3 andere internationale coaching certificaten behaald, waaronder die van ‘Law of attraction’ coach en werkt zij al 4 jaar als coach voor de werkende vrouw. Haar carrière is een bijzonder pad: van Microsoft Accountmanager naar tv presentatrice om vervolgens weer terug te gaan naar het bedrijfsleven, waar zij nu als ondernemer bouwt aan een Fabulous Future voor vrouwen. Vol passie en positiviteit laat Dounia jouw mogelijkheden zien. Leuk feitje: door het netwerken op de Carrièrebeurs in 2001 heeft zij een vette baan gemanifesteerd bij Microsoft. Dus het feit dat ze 6 April op de Nationale Carrièrebeurs staat met haar eigen workshop heeft een speciaal tintje!

Female Factor

In Dounia’s workshop zal zij de invloed van jouw Female Factor op het realiseren van je dromen bespreken, waarom negatieve emoties juist alles behalve negatief zijn, wat de invloed van ons bewustzijn en onderbewustzijn zijn op het uitvoeren van je doelen is en hoe jouw gedrag en communicatie je kunnen helpen om je dromen waar te maken. Dit alles zal Dounia uitleggen door middel van haar B.O.O.S.T. formule, een helder 5-stappen manifestatie programma. Na deze workshop weet je hoe je meer plezier creëert en krijgt in je leven, wat je dromen zijn en kun je je vrouwelijke intuïtie vertrouwen en inzetten om die dromen waar te maken.

Schrijf je nu gratis in voor de Nationale Carrièrebeurs van 5 en 6 April in de RAI Amsterdam en volg  de workshop ‘Hoe activeer je je Female Factor voor succes?’.