You got it Girl! Kies een carrière in digital

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat jij als hoogopgeleide vrouw toe kan voegen aan de digitale technologie sector? Op 5 april tijdens De Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam komt Geke Rosier jou uitleggen welke mogelijkheden er allemaal zijn en waarom jij zo perfect past in onze digitale wereld!

Met de bliksemsnelle technologische ontwikkeling van vandaag is up-to-date kennis over de nieuwste technologieën en inzicht in de impact ervan op digitale transformatie en leiderschapsstrategieën een enorm voordeel in de carrièremarkt. De digitale leiders van vandaag zijn dan ook de digitale studenten die voortdurend hun kennis proberen bij te werken en zichzelf te informeren over de nieuwste technologieën en trends.

Vrouwen in een digitaal tijdperk

In dit digitale tijdperk met geavanceerde technologieën die zich in een sneller tempo ontwikkelen, is het denken met de rechterhersenhelft belangrijker dan ooit. Om te slagen in het hedendaagse zakelijke landschap hebben bedrijven creativiteit, intuïtie, verbeeldingskracht en intellectuele behendigheid nodig. Dit zijn vaak vaardigheden die vrouwen bezitten. Het aantal vrouwen dat besluit een opleiding of carrière in digitale technologie te volgen, is echter nog steeds erg klein.

Geke Rosier

Geke Rosier is met haar RightBrains platform op een missie om het aantal vrouwen op het gebied van digitale technologie te laten groeien. De missie van RightBrains is om vrouwelijk talent in digitale technologie aan te trekken en te behouden en daardoor het aantal vrouwen in het veld te vergroten. Geke's platform verbindt getalenteerde vrouwen, van pas afgestudeerden tot jonge professionals en senior managers. Ze bieden hen de mogelijkheid om hun carrière en netwerk in de digitale technologie te verkennen en uit te breiden. Dit groeiende netwerk bestaat uit een gevarieerde groep vrouwelijke professionals met interesse en ervaring in een breed scala van digitale technologiegebieden, variërend van software-engineering, UX-ontwerp, digitale marketing, bedrijfsanalyse en cyberbeveiliging, tot IT-operaties en servicebeheer.

Kom naar de workshop 'You got it Girl! Kies een carrière in digital' op 5 april tijdens De Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam en ontvang de RightBrains Career Guide gratis. Een mooi boek vol inspirende verhalen van vrouwen die hebben gekozen voor een carrière in digitale technologie.