Actief in de branches

Bank & Verzekering

Zakelijke dienstverlening


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Werken bij ABN AMRO

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een particuliere en zakelijke bank, die brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk aanbiedt.

ABN AMRO biedt haar klanten een breed scala aan producten en diensten. Onze klanten zijn zowel particuliere als private banking klanten. Maar ook zakelijke klanten. Van de kruidenier op de hoek tot grote (internationale) corporates. In een veranderend bancair landschap loopt ABN AMRO op vrijwel elk vakgebied vooraan. We leveren de beste producten en diensten voor onze klanten en maken samen met onze medewerkers een verschil voor de maatschappij. Dat is pas zinvol werk. Het is een interessante tijd om bij ABN AMRO te werken. We zetten grote stappen richting een nieuwe vorm van bankieren en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Onze medewerkers hebben werk dat ertoe doet. En met eigenzinnige ideeën en specialistische kennis leveren ze een belangrijke bijdrage aan een betere bank.

Organisatiecultuur

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens te gaan uitvoeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en het levert de beste producten en diensten voor onze klanten op. Het ABN AMRO Next Generation Professional Traineeship is niet snuffelen of meelopen. Vanaf de eerste dag draai je mee als lid van een team. Je werkt zowel samen als zelfstandig aan meerdere opdrachten die invloed hebben op het werk en leven van onze klanten. Soms wel op dat van miljoenen mensen tegelijk. Je wordt hierbij begeleid door je opdrachtbegeleider, Trainee Manager en mentor. Ook leer je veel van je collega’s en medetrainees. Maar je neemt je eigen beslissingen. Het is jouw traineeship.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

In ons veelzijdige traineeship krijg je de kans om het verschil te maken, vanaf dag één. Je leert veel, en zeker iets wat geen studie je bijbrengt: wie je bent als professional en als persoon. Je werkt samen aan opdrachten die ertoe doen. Je krijgt feedback, maar ook alle ruimte om zelf accenten te leggen. Na 12 maanden stroom je uit in een functie die bij je past. We willen geen talent over het hoofd zien, dus we zijn ook in je geïnteresseerd als je geen econoom of bedrijfskundige bent. Wij zoeken gemotiveerde mensen met frisse ideeën. Over vormen van ondernemen die bij deze tijd passen, en over de kracht van verschillen tussen mensen. Kennis wordt steeds belangrijker, dus je moet willen blijven leren. Maar je maakt pas echt het verschil als je ook helder kunt communiceren, wilt samenwerken en relaties weet op te bouwen. Een afgeronde wo- of hbo-opleiding – waar je aantoonbaar zinvolle activiteiten naast hebt gedaan – en maximaal twee jaar werkervaring. En verder: een goede motivatie. Dat is wat we van je vragen. Een financieel-economische achtergrond ligt voor de hand, maar je kunt met veel meer studies bij ons aan de slag. Twijfel niet over wat je hebt gedaan, vertel ons wat je graag wilt gaan doen. Meer weten? Kijk op werkenbijabnamro.nl/traineeship en lees de ervaringen van onze huidige trainees. Of bel ons recruitment-team: 020 34 36 000 (optie 1) of mail naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Arbeidsvoorwaarden

In ons Traineeship krijg je de vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel aspecten van de bank te zien. (Vak)inhoudelijke trainingen en verdieping, uitstekende begeleiding en persoonlijke ontwikkeling – jij staat centraal! Omdat trainees voor ons heel belangrijk zijn, mag je uitstekende begeleiding tegemoet zien van je naaste collega’s, veel (oud-)trainees, je opdrachtbegeleiders en jouw mentor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan hierbij centraal. In de laatste maanden van het traineeship ga je aan de slag in een startfunctie die perfect bij je past. En uiteraard verdien je een mooi startsalaris en een aantrekkelijk employee benefits-pakket.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.