In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Bank & Verzekering


Aantal werknemers

Nationaal: 3500

Internationaal: 22000


Locatie hoofdkantoor

Den Haag


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Werken bij Aegon

Wat wordt jouw volgende stap in je carrière? Denk vooruit en investeer in je toekomst!

Over Aegon

Of je nu al even meedraait in het werkende leven of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt: we geloven dat iedereen van waarde is voor Aegon en kan bijdragen aan onze missie. Nieuwe innovaties en goede ideeën juichen we toe en persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarnaast verwachten we dat je als medewerker kritisch bent en het bedrijf scherp houdt. Bij alles wat we doen, werken we met een bepaalde mindset. Die mindset heeft vier elementen die we in ons gedrag willen laten zien:

De klant centraal stellen
Je doet je uiterste best om de klant te begrijpen zodat je hem goed kunt helpen. En je bouwt op basis van oprechte interesse en vertrouwen relaties op.

Verantwoordelijkheid dragen
Je neemt verantwoordelijkheid zodat je een waardevolle bijdrage kunt leveren. Daarnaast deel je successen en durf je fouten bespreekbaar te maken.

Wendbaar zijn
Je bent wendbaar als je nieuwe manieren van werken uitprobeert, deze evalueert, je aanpak aanpast als dat nodig is en anderen aanmoedigt dat ook te doen. En je blijft op de hoogte van technologische en maatschappelijke veranderingen en zorgt voor je eigen ontwikkeling.

Samenwerken
Je werkt goed samen als je de kennis en kwaliteiten van je collega’s benut en om hulp vraagt als dat nodig is. Verder geef je je mening en sta je achter besluiten, zodat je gezamenlijke doelen behaalt.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.