In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Bank & Verzekering


Aantal werknemers

Nationaal: 3500

Internationaal: 22000


Locatie hoofdkantoor

Den Haag


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Social Media

Werken bij Aegon

Wat wordt jouw volgende stap in je carrière? Denk vooruit en investeer in je toekomst!

Over Aegon

Mensen leven langer. Bij Aegon zijn we enthousiast over de kansen die dit biedt. We zijn er voor iedereen die het beste uit het leven wil halen. Voor mensen met ambitie- zowel groot als klein- die de aarde zo goed mogelijk willen achterlaten. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Of je nu al even meedraait in het werkende leven of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt: we geloven dat iedereen van waarde is voor Aegon en kan bijdragen aan onze missie. Nieuwe innovaties en goede ideeën juichen we toe en persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarnaast verwachten we dat je als medewerker kritisch bent en het bedrijf scherp houdt.

Aegon is gevestigd op twee locaties in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Ideaal gelegen vlak bij de snelweg en de trein stopt naast de deur. Ons tweede kantoor is in Leeuwarden gevestigd. Ook deze locatie bereik je makkelijk met de auto en ligt op vijf minuten loopafstand van het station.

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom ook erg serieus. Zo is Aegon hoofdsponsor voor het VUmc Alzheimercentrum en halen onze medewerkers hiervoor ook extra geld op tijdens de Dam tot Dam loop. Daarbij geven we ieder jaar les aan groep 7 en 8 tijdens De week van het Geld en zetten we ons tijdens de vrijwilligersdag in voor meerdere goede doelen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze betrokken bij de maatschappij.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.