In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Energie

Chemie & Life Science

Industrie

Techniek

Overig

Ingenieursbureau


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Open-minded

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 100

Internationaal: 650


Locatie hoofdkantoor

Zwijndrecht (België)


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Agidens

Stephensonweg 6, Gorinchem

4207 HB

+32 3 800 76 49

michael.vantveer@agidens.com

Social Media

Werken bij Agidens

Progress brings us together

Over Agidens

Ben je ingenieur of ben je ingenieus? Dan kan je bij Agidens je talent ontwikkelen. Wij zijn een snel groeiend bedrijf dat voortdurend op zoek is naar gemotiveerde mensen met inzicht in techniek. Wij bieden jou een dynamische omgeving en kansen om te groeien. Want to make progress?

Vooruitgang. Daar draait het om bij Agidens. Wij helpen onze klanten bij het verbeteren van hun processen en procedures. Wij ondersteunen hen in de vorm van consulting & engineering, door het leveren van turn key geautomatiseerde oplossingen en onderhoud & support. We brengen oplossingen die zorgen voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. . Agidens richt zich daarbij op de doelmarkten life sciences, food & beverage, tank terminals, fijnchemie en infrastructuur.

Agidens heeft wereldwijd meer dan 600 medewerkers in dienst en is actief in vijf landen: België (hoofdzetel), Nederland, Zwitserland, Polen en de VS.

Om onze groei verder te versterken zijn we steeds op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s die willen meewerken aan onze missie naar vooruitgang. Want progress brings us together

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.