In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 1300

Internationaal: 9000


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Axians

joeska.prevosth@axians.com

Social Media

Werken bij Axians

Over Axians

We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Van burgers die wonen in steden, van consumenten die op zoek zijn naar een betere ervaring, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen, en van patiënten die betere zorg verwachten. We houden de industrie en de business draaiende en zorgen dat mensen wereldwijd in beweging blijven en communiceren.

Onze expertises: 

Software development

ICT infrastructuur

Management consulting

ERP business applicaties

Security

Business Analytics

Telecom

Ben je net afgestudeerd of studeer je bijna af? Binnen Axians bieden wij jou een traineeship aan wat je verder helpt in je carriere. Het traineeship is namelijk gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je gaat direct aan de slag bij een project en gaandeweg leren wij jou de hardskills verder te ontwikkelen. Voor jouw softskills werken we samen met gerenomeerde trainingsbureaus die jou 2 jaar lang zullen begeleiden. 

Wij hebben de volgende vacatures open staan:

Trainee Management consultant (WO)

Trainee Project-/servicemanager (HBO)

Trainee Sales (HBO)

Trainee Client manager healthcare(HBO)

Bekijk de vacatures hier:

https://www.werkenbijaxians.nl/young-professional-programma

Trainee Cloud engineer (MBO)

Trainee Data analist (HBO/WO)

Trainee Network Automation Engineer(HBO)

Trainee Software Developer(HBO)

Trainee Business Software(HBO)

Bekijk de vacatures hier:

https://www.werkenbijaxians.nl/technisch-traineeships

Wil je meer weten over een van bovenstaande vacatures? Solliciteer direct via onze website of neem contact op met onze campus recruiter Joeska

Ben je medior of senior? Uiteraard investeren wij ook in jouw ontwikkeling en kun je trainingen volgen aan onze Vinci Academy en zijn er tal van carriere mogelijkheden. 

Organisatiecultuur

Vrijheid voor eigen inbreng Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel vrijheid. Je bent ondernemer in je eigen rol. Je krijgt de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren. Juist dan kan je een klant de beste oplossing bieden in de afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf uit te dagen en in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau. Medewerkers aan het woord: 

Jette van Eldijk - Service Delivery Manager

Vanuit het MBO ben ik doorgegaan naar het HBO. Daar heb ik de opleiding Bedrijfskunde MER afgerond, gericht op procesoptimalisatie en verandermanagement. Graag wilde ik praktijkervaring op gaan doen, maar ik wilde me ook verder focussen op persoonlijke ontwikkeling waarbij begeleiding en coaching centraal zouden staan. Om die reden ben ik bewust op zoek gegaan naar een traineeship. En toen kwam ik terecht bij Axians, een organisatie die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan!

Het Young Professional Programma heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn handelen en wie ik ben als persoon. Maar ook waar ik naartoe wil en wat ik wil bereiken. Vanuit Axians is daarin alles mogelijk, je hebt zelf de touwtjes in handen! Ik ben namelijk net gestart met een deeltijd Master Management, Cultuur en Verandering. Zolang je er zelf voor open staat en initiatief toont, is er veel mogelijk binnen Axians. Daarnaast ervaar ik de cultuur binnen de organisatie als erg prettig. Naast het harde werken is er ook veel ruimte voor plezier maken en leuke dingen doen samen met je collega’s.

Inmiddels heb ik het programma afgerond. Mijn functie binnen Axians is nu Service Delivery Manager. Hierbij ben ik de contactpersoon voor diverse klanten en de spil in het web voor uiteenlopende vraagstukken. Samen met de klant kijk ik naar de wensen en behoeften en vertaal deze naar concrete acties. Juist omdat ik geen technische achtergrond heb, kan ik me goed verplaatsen in de vraagstukken vanuit de klant. En met klant bedoel ik specifiek de eindgebruiker. Want dat is namelijk waar onze dienstverlening om draait! Het optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de daadwerkelijke eindgebruiker. Los van mijn werkzaamheden richting de klanten houd ik me ook bezig met interne projecten en innovaties.

Tip voor een nieuwe medewerker:

Bepaal wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt. Dan kun je samen met Axians aan de slag om dit waar te maken!

Bashar - Software developer

Ik werk als software developer bij Axians en dat vind ik heel leuk. Axians heeft een informele en gezellige sfeer. Bovendien zijn mijn collega’s sociaal en vriendelijk en staat iedereen open voor vragen en ideeën. Wij werken in teamverband voor grote en bekende klanten in de leisure markt zoals Landal GreenParks. Dat maakt het uitdagend voor mij. Wat ik ook fijn vind, is de flexibiliteit en de vrijheid die je hebt bij Axians. Dat allemaal zorgt ervoor dat ik mij goed voel op mijn werkplek bij Axians.

Frank Nouwen - Junior Business Software Consultant

Sinds mei 2018 ben ik in dienst van Axians. Na een tijd op zoek te zijn geweest naar een nieuwe uitdaging, besloot ik dat een baan in de IT me tof leek. Met mijn HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde, en daarvoor Middenkader Engineering in de elektrotechniek, had ik echter geen IT studie gevolgd. Wel had ik van jongs af aan al aantoonbare affiniteit met IT en dankzij mijn achtergrond ook kennis van de achterliggende techniek en algemene bedrijfsprocessen. Ondanks dat ik dus niet eerder in de sector had gewerkt, leek het me een gepaste keuze. Nog steeds blij met de kans die mij is gegeven om in korte tijd veel kennis op te doen!

Een fijne werkwijze die mij meteen aansprak
De selectie bestond uit twee gesprekken waarin ik met verschillende mensen mocht praten, zoals de Manager Services, Consultant en HR Business Partner. Ook heb ik een halve dag mee mogen draaien op de afdeling om te zien of ik m’n weg kon vinden in de IT. Hierdoor kon ik mijn toekomstige collega’s alvast leren kennen en kreeg ik een concreet beeld van de organisatie, hun fijne werkwijze en de toekomstige werkzaamheden. Ik voelde me al snel op mijn gemak in de organisatie en dit gevoel is ook zo gebleven.

Alle ruimte om te groeien
Ik ben inmiddels bijna een jaar werkzaam bij Axians en nog steeds blij met de kans die mij is gegeven om in korte tijd veel kennis op te doen. Dankzij het Young Professional Programma kan ik leren en werken tegelijkertijd. Ik ben begonnen als Support Medewerker om zo de kneepjes van het vak te leren en ben inmiddels hard onderweg om Business Software Consultant te worden. Je ziet mij steeds vaker op locatie bij de klant. Het werk blijft interessant doordat je altijd tegen nieuwe situaties aanloopt. Daarnaast is de technologie continu onderhevig aan veranderingen. Dit is zeer interessant, maar ook uitdagend. Gelukkig werken wij in klantenteams samen en is er altijd een collega op wie je kan rekenen en die je verder kan helpen. Daarnaast krijg ik binnen Axians de ruimte en de ondersteuning om te blijven groeien.

Mijn blik op de toekomst
De komende periode wil ik mij focussen op het worden van een volwaardige Business Software Consultant. Dit houdt in dat ik een aantal klanten mag beheren en ondersteunen bij het gebruik van specifieke procesoplossingen binnen de Exact software. Ik ben hierin al goed op weg! Samen met mijn manager en de HR adviseur kijken we waar mijn kwaliteiten en doelstellingen liggen, zodat ik nog meer kan groeien binnen Axians.

 

 

Doelgroep

Stagiaires, Young Professionals (starters) medior- en senior medewerkers

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.