In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Zorg & Welzijn

Overheid / Non-profit

Werving & Selectie

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Professioneel

Sociaal

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 550

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Bender

Orteliuslaan 879

3528 BE Utrecht

030-7670015

sollicitatie@bendergroep.nl

Social Media

Werken bij Bender

detachering, opleidingen, traineeships

Over Bender

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor zorginstellingen, woningcorporaties, gemeenten en andere overheidsinstellingen. Voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, de kwetsbare huurder, die zorgbehoevende cliënt en voor een gezonde en veilige leefomgeving. Maar bij Bender begint het met aandacht voor jou als trainee, starter of ervaren professional. Zo kun jij met uitdagende opdrachten, opleidingen en individuele coaching alle aandacht geven aan diegenen die dat hard nodig hebben.

Bekijk hier onze brandmovie!

Aandacht voor groei: onze kernwaarden

Onze focus op groei en ontwikkeling zie je terug in vijf kernwaarden. Je herkent ze in ons denken en doen.

Gelukgedreven: Aandacht is de belangrijkste pijler van geluk. En dat is wat we ieder mens gunnen: geluk in zijn of haar leven.

Resultaatgericht: Wij geloven dat je alleen met aandacht resultaat bereikt. Dat kan individueel zijn, zoals bij persoonlijke ontwikkeling, maar je ziet het ook bij een organisatie die tot bloei komt.

Ondernemend: Geijkte situaties vragen om een geijkte aanpak, afwijkende situaties vragen iets creatievers. Eigen initiatief en doortastendheid zie je vaak terug bij de professionals van Bender.

Energiek: Je voelt het al zodra je iemand van Bender ontmoet: de energie spat ervan af. Onze mensen zijn levendig en steken graag hun handen uit hun mouwen.

Inlevend: Aandacht kun je alleen geven als je je kunt inleven in een ander. Een belangrijke eigenschap als je het verschil wil maken. En dat willen we.

Organisatiecultuur

Maak kennis met de mensen van Bender. Allemaal anders, maar wel allemaal met dezelfde focus. Als mensen van Bender zijn we er. Grote kans dat elke ontmoeting met een van ons begint met: ‘Hoe gaat het?’ Gevolgd door die ene, geruststellende boodschap die overal in doorklinkt: ‘Ik ben d’r voor jou.’

Medewerkers van Bender zijn stuk voor stuk een kei in hun vak. Goed opgeleid en altijd in voor verdere professionele en persoonlijke groei. Het is die groeiende schat aan kennis en kunde die maakt dat zij mensen en organisaties als geen ander kunnen helpen. Inmiddels hebben we meer dan 350 enthousiaste professionals in dienst. En we groeien verder.

Doelgroep

Ben jij een doorzetter, een aanpakker? Iemand die gelooft dat het altijd beter kan? En wil jij met alle aandacht voor mensen hét verschil maken? Bender biedt talenten als jij een boeiende baan, opleidingen en traineeships binnen woningcorporaties, de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. Zo werken we samen aan jouw groei.

Carrièremogelijkheden

Naast het werken op uitdagende opdrachten biedt Bender alle collega’s de mogelijkheid om cursussen en workshops te volgen via onze academie. Alle opleidingen zijn gratis toegankelijk! De variatie in de academie is groot, voor ieder wat wils. Met ruim 100 cursussen en trainingen beslaan we de volle breedte van het sociaal domein: Wmo, Jeugd, Schulddienstverlening, Zorg, Participatie en Werk & Inkomen. Naast traineeships, omscholings- en verdiepingstrajecten, bieden wij ook inhoudelijke cursussen en praktijkgerichte trainingen. Zo kun je je als professional volop blijven ontwikkelen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.