In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Industrie

Techniek


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Innovatief

Sociaal


Aantal werknemers

Nationaal: 300

Internationaal: 150


Locatie hoofdkantoor

Carrosserieweg 3 in Woerden


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Blueprint Automation

Carrosserieweg 3

3445 BC

0646052339

danique.jacobsen@blueprintautomation.nl

Werken bij Blueprint Automation

Gedreven door innovatie

Over Blueprint Automation

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, geautomatiseerde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten voor A-merken in de voedingsindustrie. Per jaar ontwerpen, assembleren én installeren wij 170 machines vanuit onze productielocatie in Woerden. 

Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 30 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd bekend vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening. 

In de vestiging in Woerden werken momenteel 300 gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een informele, dynamische en open cultuur, waarin naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning. Zo vieren wij 1x per week de verjaardagen van de collega's en jubilarissen en zijn er diversen personeelsfeesten per jaar.

Bekijk onze corporate video voor een sfeerimpressie.

Ontstaan van BPA

Het begon allemaal met een idee. Bob Prakken liep door een productiefabriek en zag dat alle zakken handmatig in dozen werden gedaan. "Dat moet toch innovatiever en efficiënter kunnen? ". Met dit idee heeft hij BluePrint Automation in 1980 opgericht. Inmiddels zijn er verschillende soorten verpakkingsmachines, voor verschillende producten. En nog steeds denken we iedere dag na over innovatieve en vernieuwende oplossingen. Wil jij met ons meedenken?

Organisatiecultuur

We love our people!

Zonder onze medewerkers kunnen wij niet bestaan. BluePrint vindt het daarom belangrijk om iets terug te doen. Daarom is er iedere vrijdagmiddag een borrel, in onze eigen bar. Hier kun jij werken aan je tap- en biljart kunsten. Ben jij jarig? Dan trakteren wij iedereen op gebak om dit te vieren!

Daarnaast is er ieder jaar een kerstborrel, waarbij ook jouw partner meer dan welkom is. Naast en hapje en drankje is er live muziek. Om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden is er een nieuwjaarslunch. Ook jouw familie is welkom tijdens onze familiedag, een mooi moment om eens te laten zien waar je werkt en om gezellig met elkaar samen te zijn.

Teamuitjes kunnen natuurlijk niet ontbreken, want naast intensief met elkaar samen werken is met elkaar lachen net zo belangrijk. Heb jij een leuk initiatief? Dan horen wij dit graag!

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Bij BluePrint Automation geloven wij in de kracht van ieder individu. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien binnen het bedrijf zit dan ook de BPA cultuur. Het is dan ook niet voor niets dat wij iedere maand wel een aantal jubilea kunnen vieren van medewerkers die meer dan 10 jaar in dienst zijn.

Wij bieden ook werkplekken aan aan duaal studenten. Kom je niet uit de techniek, maar overweeg je en overstap? Ook dan komen we graag met jouw in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.