In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Zorg & Welzijn

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 400

Internationaal: 150


Locatie hoofdkantoor

Breda


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

buro Nexus

Haagweg 1

4814 GA Breda

0634608991

lieke.vanbakel@buronexus.nl

Social Media

Werken bij buro Nexus

Over buro Nexus

Iedere dag met plezier naar je werk gaan en de nodige waardering krijgen voor je inzet... Klinkt dit niet meer als vanzelfsprekend voor jou of ben je simpelweg toe aan iets nieuws?
Op basis van een persoonlijk gesprek gaan wij graag samen met jou aan de slag om het ideale traject uit te stippelen, passend bij jouw ervaring, interesses en ambities. Jij zorgt voor andere en wij zorgen voor jou!

Onze vacatures vind je op:

https://www.buronexus.com/vacatures/zorg/

"Nexus" betekent verbondenheid. We verbinden op duurzame wijze talent met organisaties en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. We concentreren ons op verschillende sectoren waar we de juiste profielen voor aanwerven. In Nederland is onze dienstverlening geconcentreerd op Zorg. Momenteel zijn er vijf locaties in Nederland; Breda, Nijmegen, Zwolle, Rotterdam & Amsterdam.

In België trekken we profielen aan voor Industry & Manufacturing, Chemical & Life Sciences en Construction. Het is ons doel een positieve impact te hebben op de carrière van elk van onze consultants én onze interne medewerkers. Dit kunnen we realiseren door onze vier kernwaarden steeds centraal te houden bij onze taakuitvoering:

  • Willen winnen
  • Verrassen met de WOW-factor
  • Samen groeien
  • Focus loont

Organisatiecultuur

Wij blijven graag aangehaakt bij jouw carrière in de zorg. Reken daarom bij buro Nexus op een vast aanspreekpunt bij wie jij terecht kunt voor al je vragen en bemerkingen.

Daarnaast organiseren wij buiten werktijd events waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Denk aan gezellige barbecue met collega's, interessante lezingen, nursing festivals en zelfs dagjes voor het hele gezin!

Doelgroep

Helpende + (niveau 2)

Persoonlijk begeleider

Verzorgende IG (niveau 3) 

Verpleegkundige (niveau 4 & 5/6)

IC Verpleegkundige

Manager Zorg

Directeur Zorg

Carrièremogelijkheden

Bij buro Nexus kun je, binnen ons gedegen arbeidsvoorwaardenpakket, rekenen op opleidingsmogelijkheden. Een greep van opleidingen die onze collega's momenteel volgen:

- Verpleegkundige niveau 4

- Verpleegkundige niveau 6

- Cursus beademing

- Cursus palliatieve zorg

- Cursus EVV

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.