Actief in de branches

ICT & Internet

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Informeel

Teamgericht

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 180

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Janssoniuslaan 80, 3528 AJ Utrecht


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Caesar Groep

Janssoniuslaan 80

3528 AJ

06 15 19 17 40

m.engberink@caesar.nl

Social Media

Werken bij Caesar Groep

IT-dienstverlening, maar dan net even anders

Over Caesar Groep

Caesar Groep is een organisatie die het net even anders doet binnen de IT-dienstverlening. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht en heeft ruim 180 IT-professionals verdeeld over 5 business units met ieder een eigen marktbenadering en dienstverleningsvorm. Iedere business unit bestaat uit compacte zelfsturende teams, waardoor er altijd korte lijntjes zijn tussen jou en je directe collega's. 

Door continu te verbeteren en het beste uit onszelf en Caesar te halen, bieden we jou een altijd dynamische werkomgeving, waarin je voldoende ruimte en kansen krijgt om te groeien als persoon en als professional. 

Caesar Groep is al 25 jaar een begrip in de IT-dienstverleningssector. We zijn dan ook niet voor niets Microsoft Gold partner en leveren in 5 business units met ieder hun eigen dienstverleningsvorm en techniek kwalitatief goede producten en diensten aan onze klanten. 

Wij hebben als ambitie om 100 jaar te worden. Dit doen we natuurlijk niet door stil te zitten. Wij nemen een pro-actieve houding aan in de markt en pakken kansen als we deze zien. Onze jongste business unit is dan ook in april 2019 actief de markt op gegaan, omdat we een kans zagen liggen op het gebied van customer experience en besloten om ons hier verder in te verdiepen met behulp van Sitecore. 

Caeasar Groep heeft zoals benoemd 5 business units, namelijk Caesar Experts, Caesar SharedFlex, Garansys, Cloud Republic en Creates met ieder een eigen unieke dienstverlening, cultuur en techniek. Iedere unit bestaat weer uit een aantal zelfsturende teams met een eigen expertise.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.