In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Innovatief


Aantal werknemers

Nationaal: 300

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Vianen


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Social Media

Werken bij CIMSOLUTIONS

Over CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS levert al meer dan 27 jaar hoogwaardige, professionele ICT consultancy diensten en software ontwikkeling oplossingen aan de top 100 organisaties in Nederland. Ons doel is om onze klanten te ondersteunen bij de introductie van nieuwe concepten, methoden en technologieën. Onze passie is "Learn, create and make it work"!

CIMSOLUTIONS is de droomwerkgever voor alle IT-professionals, van Young Professional tot Senior Consultant. Dit blijkt ook uit het feit dat CIMSOLUTIONS voor de dertiende keer tot Top Employer Nederland is benoemd! Voor onze medewerkers betekent dit: een uitstekend salaris, leaseauto, persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en budget hiervoor, aantrekkelijke bonussen, veel sociale evenementen en een breed scala aan uitdagende opdrachten en projecten.

Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werkomgeving. Alle werknemers nemen actief deel aan frequente Special Interest Group-vergaderingen om kennis op te doen en kennis te delen over de nieuwste technologische- en marktontwikkelingen. We organiseren veel sociale evenementen voor alle werknemers, zoals de Nieuwjaarsfeestbijeenkomst, VrijMiBo, de jaarlijkse sportdag met het gezin, het jaarlijkse CIMSOLUTIONS-weekend weg met partners en een kerstdiner. Bij CIMSOLUTIONS wordt je persoonlijk betrokken, zowel op het werk als tijdens evenementen.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.