In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

Zorg & Welzijn


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Sociaal

Ondernemend


Locatie hoofdkantoor

Koningin Wilhelminaplein 13 Toren 2, etage 9, 1062 HH Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

CompaNanny

Koningin Wilhelminaplein 13 Toren 2, etage 9

1062 HH

020 417 0117

recruitment@compananny.nl

Social Media

Werken bij CompaNanny

Over CompaNanny

CompaNanny is een kinderopvangorganisatie waar met trots wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de volgende generaties. Omdat de kinderen van nu de toekomst zijn. De kracht van CompaNanny? Onze mensen! Zíj maken het verschil.

Wij zijn CompaNanny. Een energieke en innovatieve organisatie met een maatschappelijke missie. Al meer dan 15 jaar bouwen wij elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Wij hebben power. Alles wat we doen, doen we met een reden. Dus onze pedagogische visie zie je terug op iedere groep. Er is tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling want dat geeft energie. We zijn een ambitieuze organisatie waar iedereen gelijk is, waar we respectvol met elkaar omgaan en samenwerken vanuit vertrouwen.

Onze unieke werkwijze is een succes; we bieden Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aan op meer dan dertig vestigingen in Nederland. CompaNanny is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel. We gaan respectvol met elkaar om en investeren in elkaar. We zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie die gelooft dat hoe goed het ook is wat we doen, het altijd nog beter kan. 

Organisatiecultuur

De eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor welk persoon hij of zij straks zal worden. Daar wordt de basis gelegd voor later. Om de kinderen optimaal te kunnen stimuleren en begeleiden werkt CompaNanny doorlopend aan het optimaliseren van het pedagogisch beleid. Een beleid dat continue getoetst wordt aan de nieuwste kennis en inzichten op het gebied van de algemene ontwikkeling van een kind. Een beleid dat dagelijks toegepast wordt door de Nannies op de groepen, waarbij iedere keuze bijdraagt aan de optimale ontwikkeling en ontplooiing van het kind. Wij hopen met onze pedagogische visie en werkwijze naast onze mensen ook ouders te inspireren. 

In onze pedagogische werkwijze staan 7 waarden centraal, omdat we geloven dat deze waarden het mooiste bij kinderen naar boven halen en de basis vormen voor een optimale ontwikkeling: respect, zelfvertrouwen, authenticiteit, verantwoordelijkheid, besluitvaardigheid, nieuwsgierigheid en creativiteit. 

Doelgroep

Pedagogisch Medewerker is de functie waar we inhoudelijk het meest trots op zijn. Want onze Pedagogisch Medewerkers maken het waar. CompaNanny groeit en dat betekent dat er ruimte is om door te groeien binnen onze organisatie. Er zijn verschillende doorgroeirichtingen mogelijk. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren binnen je functie of meer richting een leidinggevende rol gaan. Welke richting past bij jou?

PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Als Pedagogisch Medewerker (Nanny) bij CompaNanny zorg je voor een veilige omgeving voor kinderen. Zowel fysiek als emotioneel. De groepen zijn horizontaal verdeeld, dus in babygroepen van 0-2 jaar en peutergroepen van 2-4 jaar


GROEPSTEAMLEIDSTER

Als Groepsteamleidster ben je verantwoordelijk voor meerdere groepen binnen jouw vestiging. Dit betekent dat je voor deze Nannies het eerste aanspreekpunt bent en hen sturing geeft in de dagelijkse uitvoering van het werk. Daarnaast werk je één dag per week op kantoor om bijvoorbeeld evaluaties voor te bereiden, roosters te maken of rondleidingen aan ouders te geven

PEDAGOGISCH COACH

Als Pedagogisch Coach ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de pedagogische visie van CompaNanny op de vestiging. Door het coachen van Nannies op de groep zorg je ervoor dat er volgens deze visie gewerkt wordt. Daarnaast sta je in nauw contact met ons team van pedagogen op het hoofdkantoor, waardoor je vragen uit de praktijk met hen kan overleggen en Nannies kan blijven inspireren met nieuwe informatie.

ADJUNCT VESTIGINGSMANAGER

In deze functie ben je samen met de Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de vestiging. Als Adjunct houd je je onder andere bezig met de facilitaire zaken van de vestiging, de communicatie naar ouders en Nannies, de personeelsplanning en de financiën. Je hebt regelmatig contact met verschillende afdelingen van het hoofdkantoor en begeleidt stagiaires.

VESTIGINGSMANAGER

De naam zegt het al. Als Vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor een CompaNanny vestiging. Je stuurt een groot team aan en bent het gezicht van de vestiging voor alle ouders. In deze functie draag je zorg voor verbeteringen op gebieden als pedagogische kwaliteit, klanttevredenheid, inkoop en tevreden medewerkers. Je werkt veel samen met collega’s op het hoofdkantoor en zorgt er met elkaar voor dat de kwaliteit en sfeer op jouw vestiging optimaal zijn.

 

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.