In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 15

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Leiden


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

DongIT

Schipholweg 103

2316XC

0715249213

info@dongit.nl

Social Media

Werken bij DongIT

Experts in web security & web development

Over DongIT

Over DongIT

DongIT brengt de vakgebieden web security en web development samen. Wij voeren beveiligingsassessments (pentesten, code reviews en IT-security audits) uit op webapplicaties en netwerken. Daarnaast ontwikkelen, beveiligen en beheren wij complexe webapplicaties en webinfrastructuren. Hierbij richten wij op ons high traffic websites en privacygevoelige systemen. De werkzaamheden zijn afwisselend en de projecten divers.

Waarom werken bij DongIT?

DongIT groeit snel. Werken bij DongIT betekent dat je komt samen te werken in een zeer productief, ambitieus team van developers en security experts (ethisch hackers), waar onafhankelijkheid en flexibiliteit zowel worden gewaardeerd als vereist. Je geleverde werk zal direct een grote impact hebben op het heden en de toekomst van DongIT. Wij streven er naar onze tijd te besteden aan projecten die ertoe doen. Ons kantoor is gelegen in Leiden, maar je bent flexibel om remote werkzaamheden te verrichten.

HELDER
DongIT streeft naar een gefaseerde en gestructureerde aanpak van het project. Heldere mijlpalen, concrete tussenresultaten en commitment vormen de kern van onze werkwijze. Contact met de opdrachtgever op basis van vertrouwen en professionaliteit staat voor DongIT centraal. Vanaf het eerste initiatief tot aan de evaluatie.

MEEDENKEND
DongIT is constant op zoek naar de beste oplossingen voor haar klanten. Om zo doeltreffend mogelijk de wensen van onze opdrachtgevers te verwezenlijken, voorziet DongIT hen regelmatig op eigen initiatief van technische adviezen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die eerder gerealiseerde systemen kunnen vereenvoudigen of verbeteren, informeert DongIT zelf haar klanten.

INTERACTIEF
DongIT hecht aan de dynamiek van creatieve projecten. Bij webprojecten kijkt de opdrachtgever veelal ‘live’ mee in een ontwikkelomgeving. Het bijsturen van resultaten, functionaliteiten en ontwerp krijgt hiermee interactief vorm. DongIT ondersteunt en realiseert op doeltreffende wijze uw ambities.

Organisatiecultuur

Open, jong bedrijf met een informele werksfeer met een platte organisatiestructuur. Als nieuwe medewerker heb je je eigen toekomst in de hand en kan je direct het verschil maken. Nieuwe ideeën en ondernemerschap binnen de organisatie worden gewaardeerd. Je kan dagelijks sparren met je collega's over complexe problemen en de aanpak van projecten die jij uitvoert of begeleidt.

Doelgroep

DongIT is op zoek naar Junior/Medior Pentesters en Junior/Medior Web Developers.

Carrièremogelijkheden

Je kan als Junior Pentester doorgroeien naar Medior en Senior Pentester. Tevens kan je op korte termijn doorgroeien tot Project Manager en ontwikkelprojecten of langdurige securitytrajecten begeleiden. Afhankelijk van je eigen output en leercurve kan je snel stappen maken, waarbij je meer verantwoordelijkheid krijgt over nieuwe of bestaande projecten.

DongIT biedt diverse cursus- en opleidingsmogelijkheden om relevante certificeringen te behalen waarmee jij je werk nog beter kan uitvoeren.

Voor algemene informatie over DongIT zie: https://www.dongit.nl

Voor informatie over onze beveiligingstak (securitytesten, ethisch hackers), zie: https://websecurityscan.eu/nl

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.