Actief in de branches

Energie

Techniek


Bedrijfscultuur

Informeel

Innovatief

Sociaal


Aantal werknemers

Nationaal: 4500

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

‘s-Hertogenbosch


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Enexis

recruitment@enexis.nl

Social Media

Werken bij Enexis

Over Enexis

Wat ons bij Enexis drijft is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk. Dat doen we met vakmanschap en vanuit betrokkenheid.
Energie in goede banen.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Energie in goede banen

Enexis brengt stroom en gas in huizen, bedrijven en bij overheden. Wij beheren de kabels en leidingen en zorgen er zo voor dat onze klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Inmiddels zijn we verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen. We werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie: van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.
Bij ons werk komt veel techniek kijken, maar het draait vooral om mensen. Zonder onze ongeveer 4500 medewerkers kunnen we immers niet de service en kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar (V)MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die hun ervaring, kennis en talent willen inzetten voor Enexis.

Enexis collega's vertellen

We kunnen je van alles vertellen over werken bij Enexis. Over hoe we zorgen voor een betrouwbaar en veilig elektriciteits- en gasnet, nu en in de toekomst. Over al onze innovatieve projecten, over de prima arbeidsvoorwaarden, onze opleidingen en de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten over de goede werksfeer. Maar uiteindelijk kun je natuurlijk van niemand beter horen hoe het is om hier te werken dan van de mensen van Enexis zelf.

Lees meer ›

Wie ken jij bij Enexis?

Ken jij al mensen bij Enexis? Misschien heb je al connecties bij Enexis via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hieronder in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Enexis.

Login with LinkedIn ›

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed basissalaris
  • Aanvullende budgetten die je flexibel kunt inzetten (5% tot 15% van je basissalaris)
  • X-werken (Het Nieuwe Werken)
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Pensioenregeling
Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.