In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Juridisch

Finance


Aantal werknemers

Nationaal: 100

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Etage 0

Claude Debussylaan 7 - 19

1082 MC Amsterdam

+31 (0)20 238 4036

werken@etage0.nl

Social Media

Werken bij Etage 0

Jouw keuzes, onze expertise, samen ontwikkelen

Over Etage 0

Onze aanpak? Die maakt ons uniek. Vergeet de standaard IQ test of telefonische interviews. Bij Etage 0 hebben we de kennis en expertise in huis om het verschil te maken in onze sector. Jij als professional, en niet alleen je cv, is waar het bij ons om draait.

We werken met een persoonlijke aanpak en willen de hoogste kwaliteit bieden, en daar zijn we trots op! De perfecte match, voor minder doen we het niet!

En onze naam Etage 0? Het draait bij ons om de basis. Wij werken in het hogere segment, detacheren alleen de best opgeleide mensen, maar alleen als de basis goed zit.

Werken bij Etage 0

Wat ga je dan precies bij ons doen, horen we je denken! Allereerst ga je deel uitmaken van de hechte Etage 0 familie die naast hard werken ook niet vies is van gezelligheid en een lekker drankje. Onze collega’s zijn werkzaam op gave langdurige projecten bij hoogstaande partners verspreid over heel Nederland. Toch voelen ze zich nauw verbonden met elkaar en is iedereen onderdeel van de Etage 0 familie. We waarderen de inzet van al onze collega’s en organiseren daarom de vetste borrels, feesten en evenementen! 

Etage 0 als werkgever

Bij Etage 0 draait het allemaal om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jij maakt namelijk hét verschil. Wij doen er alles aan om jou op zoveel mogelijk manieren te enthousiasmeren, te stimuleren en door te laten groeien in jouw functie en vakgebied. Jaarlijks krijgen al onze collega’s €2.500,- ter beschikking voor trainings- en cursusdoeleinden. Daarnaast krijg je onbeperkte persoonlijke begeleiding van ons ijzersterke HR-team om alles in goede banen te leiden. Wij geven net dat beetje extra persoonlijke zorg en begeleiding wat vaak gemist wordt bij andere werkgevers. Jouw keuzes, onze expertise, samen ontwikkelen. 

Waarom werken bij Etage 0?

Droom jij ervan om een prachtige positie te bekleden binnen de financiële, bancaire of legal sector? We kijken samen met jou wat het beste bij je past.

  • De mogelijkheid om de flexibiliteit van detacheren te combineren met contractuele zekerheid.
  • Een vliegende start in de sector waarin jij graag wil werken
  • In een kort tijdsbestek ontzettend veel leren en goede doorgroeimogelijkheden
  • Het maximale halen uit je potentie
  • Werken in een bedrijf waarin jij centraal staat
  • De gaafste Etage 0 evenementen!

Organisatiecultuur

Etage 0 is een scale-up die binnen 2 jaar van 1 naar 100 werknemers is gegroeid. En dat zie je ook terug in ons bedrijf. Jong, dynamisch, waar gezamenlijk hard aan de weg wordt getimmerd. Wij geloven niet in een top-down organisatie en hanteren een platte organisatiestructuur. Iedereen staat gelijk aan elkaar en er is heel veel ruimte voor input.  We staan open voor al jouw ideeën zodat we samen de wereld kunnen veroveren!

Doelgroep

Voor onze Etage 0 professionals is een hbo/wo denkniveau en opleidingsprofiel gewenst. Ons diverse aanbod betekent dat we met verschillende doelgroepen werken. Aan de ene kant zijn wij gebrand op Young Professionals die de perfecte startersfunctie willen bekleden binnen de financiële of legal dienstverlening. Aan de andere kant biedt Etage 0 heel veel mogelijkheden voor experts om specialistische functies te bekleden.

Carrièremogelijkheden

Begin je bij Etage 0? Dan zal je meestal een jaar werkzaam zijn binnen een project. Na het eerste jaar kijken we welke vervolgstap het beste bij jou en je ontwikkeling past. Heb je het naar je zin?  Dan kan je bij je huidige project werken. Toe aan iets anders? Dan ga je aan de slag bij je volgende opdracht. Een dynamische baan met verschillende opdrachten zodat jij kan uitzoeken welk werk en welke bedrijfscultuur het best bij jou past. Jij bent de baas over het pad dat je wilt bewandelen! 

Trek in een kop goede koffie en een goed gesprek over jouw carrière? We horen graag van je!    

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.