In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Accountancy

Juridisch

Zakelijke dienstverlening

Finance


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Professioneel

Internationaal


Locatie hoofdkantoor

Prinses Margrietplantsoen 33, 2595 AM Den Haag


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Holland Quaestor

Prinses Margrietplantsoen 33, Den Haag

2595 AM

+31 (0)85 0240 058

info@hollandquaestor.nl

Werken bij Holland Quaestor

Over Holland Quaestor

Holland Quaestor is de branch vereniging voor trustkantoren in Nederland. De lat ligt hoog voor de leden van HQ. De leden investeren veel tijd in hun vakkennis, inhoudelijke ontwikkeling en in kwaliteitsverbetering binnen de organisatie. De eisen die aan professionals in de sector worden gesteld, zijn terecht hoog. Permanente educatie is dan ook een intrinsiek onderdeel van de beroepsuitoefening. De leden van HQ zetten, met hun vakkennis als basis, de norm voor de sector. Deze inspanning is gefundeerd in een afgewogen educatieprogramma en blijvende inzet van alle leden om daar blijvend actief invulling aan te geven.

Werken in de trustsector betekent werken met grote multinationals in samenwerking met advocatenkantoren, fiscalisten, de Belastingdienst en De Nederlandsche Bank. Een trustkantoor helpt buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Nederland.

Deze internationale ondernemingen hebben vooral de focus op hun ‘operations’. Wanneer Nederland voor de ontwikkeling van de onderneming een rol gaat spelen, heeft het management begeleiding nodig bij het maken van de juiste keuzes bij het toepassen van lokale wet- en regelgeving. Een trustkantoor helpt hierbij met een team van professionals, elk met een eigen specialisme en achtergrond, om alle administratieve zaken correct te regelen.

Voor een jonge professional zijn de bedrijven die lid zijn van HQ een uitdagende omgeving om te starten aan een internationale carrière. Starters kunnen zich snel ontwikkelen: zij zijn de schakel tussen de cliënt en de zakelijke dienstverleners en denken mee over de bedrijfsvoering van de cliënt. Daarbij gaat het met name om legal, accounting en compliance.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.