In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

ICT & Internet

Techniek

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Open-minded

Jong


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

igen

John M. Keynesplein 12

1066EP

0683481923

info@igen.nl

Social Media

Werken bij igen

Work hard, have fun

Over igen

De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden.  Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal. We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan. Work hard and have fun, dat is igen.

Een organisatie voor en door Young Professionals. igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kan inzetten en laten groeien. Get ready for the Digital Natives! En een betere wereld begint bij jezelf!

Organisatiecultuur

igen is in 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Je bent afgestudeerd, en nu? igen helpt young professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.