In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Zorg & Welzijn


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Ik Zorg

088-0182888

info@ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl

Werken bij Ik Zorg

Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt

Over Ik Zorg

Een baan kan veel meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt echt iets voor een ander betekenen, met werk waar je hart ligt. En waar je goed in bent. De sector Zorg en Welzijn biedt veel verschillende beroepen en volop kansen om je te ontwikkelen. Iets voor jou misschien?

Wie kunnen nu beter uitleggen waarom werken in deze sector zo bijzonder en betekenisvol is dan de mensen die dat zelf elke dag met hart en ziel doen? Op de website ontdekdezorg.nl vind je persoonlijke verhalen van honderden zorg- en welzijnsprofessionals in uiteenlopende beroepen en opleidingen. Je kunt verhalen selecteren op werkveld, opleiding, interessegebieden en achtergrond. Zo vind je precies de verhalen die bij jou passen.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Heb jij wel eens aan een baan in Zorg en Welzijn gedacht? Of wil je misschien weer een terugkeer maken naar onze sector? Laat je inspireren door de verhalen van vele collega’s uit de sector. Wie weet word jij geprikkeld om een eerste stap te zetten naar een opleiding of een baan in de zorg!

Carrièremogelijkheden

Er werken al 1,2 miljoen mensen in de zorg en welzijn. Dat is fantastisch! Maar toch voorzien we dat er in 2022 een tekort van 122.000 medewerkers is. Dat komt door de vergrijzing (meer mensen worden ouder), het hogere aantal chronisch zieken en naar verhouding minder werkende (jonge) mensen. 

Of je nu herintreder, scholier of al werkzaam bent in de zorg, er zijn enorm veel mogelijkheden. Bekijk de opleidingsmogelijkheden op ontdekdezorg.nl of vraag persoonlijk advies via het landelijke Ik Zorg contactpunt.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.