In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

Automotive

Chemie & Life Science

Farmacie

ICT & Internet

Agrarisch

Onderwijs & Onderzoek

Overheid / Non-profit

Transport & Logistiek

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Informeel

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 180

Internationaal: 9999


Locatie hoofdkantoor

Den Bosch


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

NTT DATA Business Solutions

Utopialaan 50 Bolduc A

5232CE Den Bosch

088-9644000

maxime.pothof@nttdata.com

Social Media

Werken bij NTT DATA Business Solutions

Over NTT DATA Business Solutions

NTT DATA Business Solutions is een dynamische organisatie, volop in groei. Ons team van ambitieuze professionals heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

NTT DATA Business Solutions is een consultancy organisatie waarbij wij geloven in het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten: vrijwel direct en onafhankelijk van het type dienstverlening. Consultancy vaardigheden en kennis van processen en applicaties zijn belangrijk, maar maken ons niet uniek. Onze gefocuste branchekennis en passie doen dat wel. Wij bouwen aan unieke profielen door onze diepgaande kennis van de branche en de (wetgeving)vereisten te combineren met onze uitstekende consulting skills. NTT DATA Business Solutions specialiseert zich in de branches Food & Agriculture, Life Sciences & Chemicals, Wholesale, Professional Services, Education & Research en Discrete Industries. 

Organisatiecultuur

Het is een cliché, maar daardoor niet minder waar: wij geloven dat onze mensen onze belangrijkste assets zijn. Wij moedigen onze consultants daarom aan mogelijkheden te grijpen om zich continu blijven ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak, binnen een branche naar keuze. Alleen op die manier borgen we een langdurige, prettige en waardevolle werkrelatie.

Wie voor NTT DATA Business Solutions aan de slag gaat, kiest voor voortdurende ontwikkeling en wil daar graag extra moeite voor doen. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een bedrijfscultuur waarin plezier maken en hard werken hand in hand gaan. De sfeer binnen de organisatie is informeel.

Onze mensen zijn doelgericht, enthousiast en pragmatisch. Het overtreffen van de klantverwachting, als team en als individu, dat is onze drijfveer. Met onze klanten én met elkaar meedenken is voor ons vanzelfsprekend, of het nu gaat om de bedrijfsstrategie of een specifieke opdracht.

Doelgroep

NTT DATA Business Solutions is op zoek naar trainees. Niet zomaar trainees. We zoeken hét toekomstige talent van de IT-branche. De meest innovatieve bedrijfssector van dit moment. Bij ons werk je in een dynamische omgeving – vaak bij de klant – aan IT-projecten. Daarbij vorm je de brug tussen IT en business.

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.