Actief in de branches

Accountancy

Advies & Consultancy

Zakelijke dienstverlening


Bedrijfscultuur

Teamgericht

Uitdagend


Aantal werknemers

Nationaal: 0

Internationaal: 162000


Locatie hoofdkantoor

Amstelveen


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

KPMG

Laan van Langerhuize 1

1186 DS Amstelveen

+31206567162

recruitment@kpmg.nl

Werken bij KPMG

Over KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory.

People-driven progress

Draag bij aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij.  Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?

Organisatiecultuur

Open, creatief en ondernemend

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Je werkt samen met ambitieuze, getalenteerde leeftijdgenoten. We hebben heel wat specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.