In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Innovatief

Kleinschalig

Jong


Aantal werknemers

Nationaal: 14

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Bilthoven


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Levarne

Rembrandtlaan 4a

3723 BJ Bilthoven

+31 30 7370 600

hello@levarne.nl

Social Media

Werken bij Levarne

Over Levarne

Wij excelleren in het realiseren van cloud applicaties in een snelle, unieke, resultaatgerichte benadering.

Levarne is gestart vanuit de development van een applicatie met studenten Informatica in 2017. Door middel van een fictief project, zijn verschillende Informatica studenten op parttime basis werkzaam geweest. Dit resulteerde in de eerste opdrachten, waaronder een closed community App voor IOS en Android die is verkocht aan diverse bedrijven. Sinds 2018 zijn we begonnen met het ontwikkelen van ‘maatwerk’ cloud applicaties. En we zijn er goed in! We hebben inmiddels al meerdere klanten geholpen in het vertalen vanuit hun dromen naar een concreet resultaat! 

Sinds 2019 heeft Levarne meerdere profielen werkzaam waaronder user interface designers en testers maar ook focus op het onderhouden van Native Cloud gebaseerde applicaties.

Organisatiecultuur

Wij bieden jou een uitdagende werkplek en een geweldige innovatieve werkomgeving in één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De innovatieve omgeving betekent het stimuleren van werkgeluk onder alle medewerkers. Dit komt o.a. naar voren in het feit dat er geen hiërarchie is en er geen managers zijn, maar zelfsturende teams waarin iedereen gelijk is.

Als programmeur binnen Levarne ben je de bouwer, de schakel in het ontwikkelproces en klant, je hebt hierin een leidende rol. Je bent zelfstandig in staat om resultaat te bouwen voor zowel klant als collega’s en kan realistische inschatting maken.

Doelgroep

Samen met je collega’s houdt je je bezig met het programmeren van de meest innovatieve cloud applicaties! Je bent een echte programmeur en je hebt ervaring met de basis front-end talen (Vue.js / HTML / CSS (SASS of LESS) / Javascript). De gebruikersinterface die jij vandaag gaat maken, wordt vanavond al door duizenden mensen gebruikt. Je bent een zelfstandig sparringpartner voor onze designer over de haalbaarheid van een opgeleverd design. Wanneer het design akkoord is ga je de code opzetten, stylen met tools en interacties toevoegen met Javascript. Gaandeweg begin je de native cloud applicaties ook steeds meer te beheersen.

Wij vragen:

 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Geen tot enige relevante werkervaring
 • Affiniteit met e-commerce, Software, Cloud
 • Ervaring met Scrum/agile is een pré
 • Deskundig met Office pakketten, wij gebruiken Google
 • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Je bent goed in plannen en organiseren
 • Je bent stressbestendig en in staat flexibel te reageren op veranderingen
 • Enthousiast en zelfstandig kunnen werken in een team
 • Woonachtig in de omgeving van Utrecht, straal van 25 km zou mooi zijn
 • Deze functie is voor minimaal 3 dagen per week, vanaf 24 uur.

Carrièremogelijkheden

Er zijn volop opleidingsmogelijkheden en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Wij stimuleren om je kennis te blijven ontwikkelen waardoor er voldoende mogelijkheden ontstaan om door te groeien.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.
Paul Beusekamp
IT Manager Cikam

""Fijne partij om mee samen te werken. Het team bestaat uit professionals met een passie voor softwareontwikkeling. Afspraken worden nagekomen, denken met de opdrachtgever mee en de kwaliteit is zeer hoog. De betrokkenheid en communicatie is zeer prettig. Levarne zien we echt als een partner.""
Pieter Bijnen
Directeur Stichting Golf Team Holland

""De samenwerking met Levarne bevalt uitstekend. Het is een jong, maar zeer gedreven team van experts. Ze staan altijd voor je klaar en denken met de opdrachtgever mee. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat het eind product goed wordt opgeleverd.""