Actief in de branches

ICT & Internet

Marketing & Communicatie

Zakelijke dienstverlening

Werving & Selectie

Overig

Sales


Bedrijfscultuur

Informeel

Jong

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 23

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Memory Group

Amsteldijk 216

1079 LK Amsterdam

020-6382146

sales@memory.nl

Social Media

Werken bij Memory Group

Als eerste in contact met toptalent!

Over Memory Group

De Memory Group – Memory Events, Memory Online – bieden u goed op elkaar afgestemde producten, waarmee u uw doelgroepen op een effectieve en efficiënte manier bereikt. Wij kennen uw potentiële nieuwe medewerkers al vóór ze hun eerste stap op de arbeidsmarkt zetten! Dit bereiken wij met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group.

Wat begon op een studentenkamer is uitgegroeid tot marktleiderschap in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. De Memory Group is opgericht in 1989 en is sinds dien er in de afgelopen 26 jaar in geslaagd een groot en belangrijk netwerk op te bouwen. Een netwerk dat nog dagelijks groeit. Nog voordat uw potentiële werknemers hun diploma op zak hebben, kennen wij ze al door ze bijvoorbeeld in hun laatste schooljaar op de gevoelige plaat vast te leggen.

Memory Events

Memory Events is marktleider in de organisatie van carrièrebeurzen en Talent games. Jaarlijks organiseren wij De Nationale Carrièrebeurs, De Nationale Branchecongressen, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn, Vrouw & Carrière, DiversityWorks en de recruitmentgames Energy Talent en Bestgraduates.

Op deze Carrièrebeurzen brengen wij u in contact met uw doelgroep. Van bijna-afgestudeerden tot starters en professionals, variërend van mbo- tot wo-niveau. Onze knowhow, ervaring en het uitstekende relatienetwerk met studenten, afgestudeerden, bedrijven en onderwijsinstellingen garanderen al jaren lang een succesvolle organisatie.

Memory Online

Jobnet, het belangrijkste onderdeel van Memory Online, is een carrièreportal gericht op het in contact brengen van studenten, starters en (young) professionals met potentiële werkgevers.
Jobnet biedt een uitstekende oriëntatie op de arbeidsmarkt door middel van carrièrekansen die zijn ingedeeld in de categorieën: vacatures, traineeships, business courses, inhousedagen, stageplekken en afstudeeropdrachten.

Aan werkgevers worden op Jobnet, naast de bovenstaande categorieën, vele mogelijkheden geboden om in contact te treden met de doelgroep. Een (platinum)werkgeverspresentatie biedt bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich in eigen stijl te presenteren. Onder andere de targetmails en Jobnet search helpen bij het vervullen van specifieke en moeilijk vervulbare vacatures.

Uitgeven is bovenal goed databasemanagement. Al drieëntwintig jaar lang maken wij jaarlijks op honderden onderwijsinstellingen gratis groepsfoto’s van circa 30.000 laatstejaars studenten, in ruil voor hun personalia.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.