In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Informeel

Onconventioneel


Aantal werknemers

Nationaal: 1350

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Delft


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

OGD ict-diensten

Rotterdamseweg

2629 HG

0624602190

arjan.biemans@ogd.nl

Werken bij OGD ict-diensten

We leveren diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling.

Over OGD ict-diensten

Onze nieuwsgierige en oprechte OGD’ers zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen om klanten blijer te maken. Vastroesten is er niet bij. We kijken graag een paar stappen verder. Bij ons is er altijd ruimte voor ideeën en feedback. We vinden het tof om te experimenteren en delen kennis actief met elkaar. 

Als OGD’er kun je alle kanten op. Van servicedesker tot systeembeheerder en van applicatiebeheerder tot business consultant. Je kiest je eigen pad. Je verkent nieuwe wegen en haalt alles uit jezelf, met leuke collega’s en een berg plezier!  

Wie zijn wij? 

Bij OGD halen we de complexiteit uit ict en bieden we techniek aan die gewoon werkt. Klanten maken we blij door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. En onze kennis delen we met iedereen. Al meer dan 30 jaar lang willen we het elke dag een beetje beter doen. 

Businessunits  

OGD heeft drie businessunits. Daarbinnen houden OGD’ers zich bezig met verschillende takken van ict: 

 

  • Professional Services 

Professional Services richt zich op het inzetten van ict-kennis, -capaciteit en -consultancy. Vanuit deze businessunit maken dagelijks ruim driehonderd (young) professionals klanten blij als floorwalker, servicedeskmedewerker, systeembeheerder, adviseur, functioneel beheerder, etcetera. Zij helpen klanten met het beheer van hun huidige infrastructuur, ondersteunen eindgebruikers, helpen bij de adoptie en implementatie van nieuwe technologieën als Office 365 en ze verbeteren processen.  

 

  • Outsourcing 

Ook Outsourcing richt zich op het inzetten van kennis, capaciteit en consultancy, maar dan in de vorm van grote, langlopende contracten met klanten. Deze businessunit levert niet alleen de mensen en de kennis, maar pakt ook de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. 

  • Application Transformation Services 

Application Transformation Services (ATS) is een jonge businessunit, die als doel heeft om OGD én de klant succesvoller te maken in het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Om dit te bereiken helpt deze businessunit met het oplossen van strategische vraagstukken. Daarnaast ontzorgt ATS de klant volledig bij de digitale transformatie om zo effectief bedrijfsdoelen te halen. 

 

Onze klanten 

Bij OGD werken 1350 inventieve techneuten, die zich inzetten voor onze verschillende klanten. Hierbij kan je denken aan: PostNL, CareFlex, de GVB en Royal FloraHolland.  

Organisatiecultuur

Wij zijn altijd anders geweest. Geen pakken, geen stropdassen. Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat was (en is) onze kracht.  Daarnaast gaat het harde werken bij OGD gepaard met een portie lol. Ons motto is ‘Work hard, play hard’. Ieder jaar organiseren we veel activiteiten, zoals ons eigen festival: Technival! En in coronatijd hebben we ons hoofdkantoor nagebouwd in een game-omgeving - de HUBBUB - om toch een groots kerstfeest te organiseren.  

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.