In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Teamgericht

Professioneel


Aantal werknemers

Nationaal: 1700

Internationaal: 1000


Locatie hoofdkantoor

Nieuwegein


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Ordina

Ringwade 1

3439LM, Nieuwegein

+31 (0)6 190 086 04

campus.recruitment@ordina.nl

Social Media

Werken bij Ordina

Vandaag een talent, morgen een pro!

Over Ordina

Vandaag een talent, morgen een pro!

Stay ahead of change, Start at Ordina

Geef je carrière een vliegende start!
Bij Ordina kun je in korte tijd veel zien, leren en ervaren. We geven je
de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en helpen je
om ze verder te ontwikkelen. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar
samen met andere young professionals. Met een intensief opleidingsprogramma en learning-on-job word je klaar gestoomd om het verschil te
maken in jouw vakgebied.

Ordina is de onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2,650 medewerkers. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen. Ordina helpt haar klanten de uitdagingen en veranderingen in hun business voor te zijn. Al bijna 50 jaar.

Bij Ordina lopen we voorop in ons vak. Zo maken wil onze belofte 'Ahead of
Change' naar onze klanten waar. We zijn daarom altijd op zoek naar talenten die samen met ons willen ontdekken wat er kan, blijven leren in multidisciplinaire teams en oplossingen bedenken die verder gaan dan de initiële vraag.

Wij beseffen heel goed dat wij alleen de beste kwaliteit kunnen leveren, als jij op je best bent. Daarom helpen we jou om talent optimaal te ontwikkelen. Als young professional kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. 

- Onze kernwaarden -

Onze kernwaarden drijven ons. Ze vatten samen waar we voor staan en hoe we dingen doen bij Ordina. Dit Ordina DNA zit in iedere Ordina-professional en zorgt ervoor dat we onze klanten door en door kennen en dat we onze expertise, vakmanschap en talent voor hen inzetten: 

 • We discover:
  Van vakmanschap naar vooroplopen in je vak. We zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe dingen.
  Dat helpt ons om kansen en bedreigingen in kaart te brengen en te bedenken wat dat betekent. Elke dag ontdekken hoe ons talent optimaal benut kan worden. Hoe we ons vakmanschap verder
  ontwikkelen. Om voorop te lopen in ons vak en om ‘Ahead of change’ te zijn.
 • We connect:
  Van samenwerken naar verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. We zijn open-minded, inclusief en ondernemend.
  Dat helpt ons om verbindingen te leggen en relaties op te bouwen. Vanuit samenwerking in High performance teams neemt Ordina verantwoordelijkheid voor het resultaat.
  Proactief binnen met buiten verbinden en andersom. Om een optimaal resultaat te bereiken. Win-winsituaties met het beste resultaat voor elke stakeholder.
 • We accelerate:
  Van klantkennis naar digitale voorsprong bieden. We zijn klantgericht en streven naar kwaliteit. Dat helpt ons om vooruit te kijken en klanten te helpen versnellen. Om vanuit onze
  businessproposities proactief de beste oplossingen te ontwikkelen voor klanten. Ambitieuze oplossingen die het verschil maken. Die klanten positief verrassen en helpen een digitale voorsprong te
  nemen.

- Onze Locaties -

We zijn actief in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor zitten we dichtbij onze klanten en snappen we heel goed wat er speelt. We begrijpen de impact die technologie kan hebben en weten hoe we die moeten inzetten om processen te verbeteren en nieuwe businessmodellen te maken. En nog belangrijker: wat er nodig is om de combinatie van business en IT succesvol te maken. Daardoor kunnen we onze klanten goed adviseren over de beste routekaart voor de toekomst. Onze kernactiviteiten bestaan uit consulting-, technologie- en outsourcingdiensten die we vanuit onze vijf businessproposities aan onze klanten bieden.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

#JouwOntwikkeling
Werk je bij Ordina, dan kun je gebruikmaken van een ongelimiteerd aantal mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Door middel van speciale programma’s binnen de Ordina Academy, HTM tools, diverse workshops en ruimte en mogelijkheid om specialistische seminars in binnen- en buitenland te bezoeken. Zo kun je je persoonlijke, vakinhoudelijke en technische kwaliteiten een boost geven. Uiteraard zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden waardoor je nooit stil hoeft te staan. Jouw toekomst binnen Ordina ligt in jouw hande

#JouwRol
Werken bij Ordina betekent werken bij een vooraanstaande en vooruitstrevende dienstverlener in ICT, consulting en business solutions. Je begeleidt en adviseert je klant op weg naar nieuwe oplossingen die we zelf ook implementeren. Omdat we actief zijn in onder andere de Finance- en Public-markt, krijg je zeker met het resultaat van je werk te maken. Of het nu gaat om identificatiesystemen, internetbetalingen of hypotheekaanvragen: onze oplossingen kom je overal tegen.

#Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar young- medior- en senior professionals voor uiteenlopende functies en opdracht. Op dit moment hebben we onder andere vacatures openstaan voor Agile software testers, DevOps engineers, Java developers, .NET software engineers en meer.
 
#IetsvoorJou?
Benieuwd of werken bij Ordina iets voor jou is? Onze recruiters en collega’s uit het veld vertellen je graag meer over. Van sollicitatieproces tot je werkplek en de borrels. Geen formele toestanden, gewoon een open gesprek over wat Ordina en jij voor elkaar kunnen betekenen. Klikt het? Dan maken we direct een afspraak.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.