In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Professioneel

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 2000

Internationaal: 1000


Locatie hoofdkantoor

Nieuwegein


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Werken bij Ordina

Over Ordina

ICT voor mensen. Mét oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Bij Ordina laten we ICT voor mensen werken. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, de strategie te versterken en het bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland.
 
#JouwOntwikkeling
Werk je bij Ordina, dan kun je gebruikmaken van een ongelimiteerd aantal mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen. Door middel van speciale programma’s binnen de Ordina Academy, HTM tools, diverse workshops en ruimte en mogelijkheid om specialistische seminars in binnen- en buitenland te bezoeken. Zo kun je je persoonlijke, vakinhoudelijke en technische kwaliteiten een boost geven. Uiteraard zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden waardoor je nooit stil hoeft te staan. Jouw toekomst binnen Ordina ligt in jouw handen.
 
#JouwBeloning
Je salaris wordt afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Als je goed presteert en/of groeit in verantwoordelijkheden, dan wordt je in je functie beloond met een salaris boven het marktgemiddelde. Daarnaast kunnen we je een uitdagende bonus, een winstdelingsregeling, een goede pensioenregelijk en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden bieden dat verder gaat dan alleen een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak.
 
#JouwRol
Werken bij Ordina betekent werken bij een vooraanstaande en vooruitstrevende dienstverlener in ICT, consulting en business solutions. Je begeleidt en adviseert je klant op weg naar nieuwe oplossingen die we zelf ook implementeren. Omdat we actief zijn in onder andere de Finance- en Public-markt, krijg je zeker met het resultaat van je werk te maken. Of het nu gaat om identificatiesystemen, internetbetalingen of hypotheekaanvragen: onze oplossingen kom je overal tegen.
 
#Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar young- medior- en senior professionals voor uiteenlopende functies en opdracht. Op dit moment hebben we onder andere vacatures openstaan voor Agile software testers, DevOps engineers, Java developers, .NET software engineers en meer.
 
#IetsvoorJou?
Benieuwd of werken bij Ordina iets voor jou is? Onze recruiters en collega’s uit het veld vertellen je graag meer over. Van sollicitatieproces tot je werkplek en de borrels. Geen formele toestanden, gewoon een open gesprek over wat Ordina en jij voor elkaar kunnen betekenen. Klikt het? Dan maken we direct een afspraak.

Organisatiecultuur

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.