In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO,WO


Actief in de branches

Beveiliging

ICT & Internet

Industrie

Maritiem

Offshore & Dredging

Transport & Logistiek

Facilitaire dienstverlening


Bedrijfscultuur

Dynamisch

Internationaal

Faciliterend


Locatie hoofdkantoor

Pointe Blanche, Sint Maarten


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Port St. Maarten

Suite 13A | Pointe Blanche

Sint Maarten

1-721-542-8503 / 8504 Ext 560

achandler@portstmaarten.sx

Social Media

Werken bij Port St. Maarten

The leading port in the Caribbean

Over Port St. Maarten

De cruisehaven van St. Maarten is een ware toeristische trekpleister. Vergezel ons in onze voorspoedige toekomst! Het vriendelijke eiland wacht op jou!

De cruiseschepen brengen gezelligheid, muziek en vrolijke toeristen. Zij verspreiden zich over het eiland met behulp van watertaxi’s, bussen en taxi’s. Dagelijks meren 2-4 cruise schepen tegelijk aan in de haven. Naast de Cruisehaven is de haven van Sint Maarten de vrachtafhandeling aan het uitbreiden. In de regio is de haven van Sint Maarten “leading”.

Een baan in de cruisehaven van Sint Maarten speelt zich op veel verschillende plekken en sectoren af. Er zijn werkzaamheden in varende functies en aan de wal maar je kunt ook werken op kantoor. Werken in de haven kan dus in vele branches. Van een baan als verkeersleider of logistiek manager op kantoor tot spannend werk als duiker bij een bergingsbedrijf. 

We zijn klaar om te blijven cruisen!

St. Maarten is een succesvolle cruisebestemming omdat we naar de cruiselijnen hebben geluisterd en we de business begrijpen. We begrijpen de noodzaak om passagiers een goede landervaring te kunnen bieden, en de noodzaak van inkomsten uit excursies aan wal en land en duurzaamheidsproblemen.

Onze havenfaciliteiten zijn de katalysator voor de verbetering en ontwikkeling van verschillende delen van het eiland. We streven ernaar een evenwicht te vinden tussen onze rol als economische motor en streven ernaar de impact van onze activiteiten op het milieu te verminderen.

Ons eiland is rijk aan geschiedenis en heeft een diverse culturele achtergrond. Vergezel ons in onze voorspoedige toekomst. Het vriendelijke eiland wacht op jou.

ONZE VISIE 

Port St. Maarten zal in het Caribisch gebied toonaangevend zijn door middel van kwaliteitsservice en operationele uitmuntendheid en tegelijkertijd een veilige omgeving bieden voor onze klanten en de mensen van St. Maarten met de hoogste integriteitsnormen.

ONZE MISSIE

We zullen onze klanten geïntegreerde diensten van hoge kwaliteit bieden door middel van voortdurende ontwikkeling en innovaties op alle gebieden van ons bedrijf, terwijl we de leidende rol in de economische ontwikkeling van Sint Maarten behouden.

Organisatiecultuur

De cruise-industrie is van belang voor de cultuur binnen onze organisatie. Het buitengewone succes van onze toerisme-industrie getuigt niet alleen van het spectaculaire eilandlandschap van St. Maarten, maar ook van toegewijd teamwerk van Port St. Maarten.

Wij zijn een van de meest succesvolle toeristische bestemmingen in het Caribisch gebied. Er is een reden waarom we bekend staan als "The Friendly Island"!

Met onze lange geschiedenis van warme gastvrijheid en heerlijke culturele diversiteit, doen we altijd ons best om ervoor te zorgen dat cruisepassagiers voor kort verblijf en toeristen voor lang verblijf het meeste oogsten. Het maximum. Onze goed ontwikkelde infrastructuur en faciliteiten zorgen ervoor dat de wiskunde werkt: maximale gastvrijheid + speelse mogelijkheden = ultieme ervaring!

Doelgroep

Carrièremogelijkheden

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.