In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

ICT & Internet

Detacheringsbureau


Bedrijfscultuur

Informeel

Open-minded

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 35

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Zeist


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

ResultaatGroep

Utrechtseweg 9

3704 HA Zeist

085-2015084088

gerrit.bakker@resultaatgroep.nl

Social Media

Werken bij ResultaatGroep

Over ResultaatGroep

Onze IT specialisten helpen organisaties met cloud, security, architectuur en projectmanagement. Zij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland. En daar zit een aantal grote namen tussen. Leuke en uitdagende klussen genoeg om aan te pakken met elkaar. Carrièrekansen zijn er genoeg!

Daarnaast investeren wij graag in onze mensen. Bij ResultaatGroep staat alles in het teken van jouw ontwikkeling. Pad gerichte opleidingen, kennissessies en workshops waarin je aan je vaardigheden werkt. En opdrachten waar je het maximale uit jezelf kan halen. Het commitment dat je geeft mag je van ons terug verwachten. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Het is echter niet alleen wát we doen. Het is vooral de manier waaróp we het doen. Of het nu onze Oranje Draad is, of onze R1 Methodiek.

Organisatiecultuur

Spreken de volgende eigenschappen je aan? Dan is werken bij ResultaatGroep misschien wat voor jou!

  • Er is weinig hiërarchie. Er zijn geen managers maar coaches die je helpen om je persoonlijke doelen te halen.
  • Binnen onze organisatie ben je geen nummer, maar houden we van een persoonlijke benadering. De lijnen zijn kort en je krijgt alle kansen om mee te denken in de ontwikkeling van ResultaatGroep. Geen must, maar goede ideeën zijn altijd welkom.
  • Afspraak = afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Dus als we afspreken dat je binnen een bepaalde straal aan het werk gaat, dan houden we ons daar aan.
  • ResultaatGroepers zijn specialisten die graag kennis delen. Ook met jou. De bereidheid onder collega’s om elkaar te helpen is groot.
  • Er is een gevarieerd aanbod aan opdrachtgevers, van grote namen tot kleinere organisaties. Daardoor kan je ervaring opdoen in verschillende branches en je ontwikkelen.
  • En tot slot vinden we onszelf onderscheidend door het hoge kennisniveau en de leuke, enthousiaste club die we zijn!

Doelgroep

Wij zijn op zoek naar IT-ers met drive die het verschil willen maken. Mentaliteit en de wil om verder te ontwikkelen is daarin leading. IT-ers vanaf supportniveau tot en met architecten zijn van harte welkom.

Carrièremogelijkheden

Wij stoppen bijzonder veel tijd, geld en energie in de ontwikkeling van onze medewerkers. Er zijn geen managers maar coaches die je helpen om je persoonlijke doelen te halen. Hierdoor neemt je groei als IT-er een vlucht. Support medewerkers groeien binnen een aantal jaren door naar Senior System Engineer en ervaren Engineers bijvoorbeeld richting architectuur of projectmanagement.

Daarnaast doe je de mooiste opdrachten, die passen bij je wensen en je groeiperspectief.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.