In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 140

Internationaal: 700


Locatie hoofdkantoor

Nieuwegein


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

SOA People

Meentwal 9

3432GL

030 609 5800

recruitment-nl@soapeople.com

Social Media

Werken bij SOA People

Over SOA People

SOA People is een SAP dienstverlener op het gebied van projecten, consultancy en beheer. Wij werken op het snijvlak tussen business en IT. We analyseren bedrijfsprocessen en identifceren mogelijkheden om zowel bedrijfsprocessen als de ondersteunende ERP systemen te optimaliseren. Om daadwerkelijk organisaties verder te helpen vragen we creativiteit, innovatieve kracht en inlevingsvermogen van onze medewerkers. Dit wordt gestimuleerd, gefaciliteerd, gewaardeerd en beloond. Onze klanten bieden wij efficiënte en fexibele bedrijfsprocesgerichte oplossingen. 

Organisatiecultuur

Kwaliteit, werkplezier en collegialiteit zijn het fundament van onze organisatie. Je komt terecht in een ruimdenkende en multiculturele werkomgeving, waarin we zowel professionele autonomie als hecht teamwork aanmoedigen. Geschikte profielen geven we graag de kans om op afstand te werken, of om in het buitenland aan de slag te gaan. Verder voorzien we verschillende trainingen en bijscholingen zodat je kan blijven groeien. Ten slotte bieden we je een competitief salarispakket (inclusief lease-auto, bonus, onkostenvergoeding en pensioenbijdrage).

Doelgroep

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je echt het verschil kan maken? Wil je je verder ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving? Kom ons versterken en maak deel uit van een succesvol team! Door de continue groei van het aantal klanten zijn wij mede op zoek naar WO-afgestudeerden die opgeleid willen worden tot SAP consultant in onze Academy. 

SAP CONSULTANT
Als SAP consultant werk je voor en met de klant. Je neemt een belangrijke positie in als schakel tussen de business en IT. Je ziet verbeteringen in zowel processen als ondersteunende systemen, geeft klanten advies en bent betrokken in de uitvoering. Je neemt deel aan alle fasen van een project: van start en ontwerp van de oplossing tot aan de uiteindelijke oplevering. Als consultant zal je met alle aspecten van verandering rekening moeten houden. Zo doe je niet alleen de inrichting van het SAP-systeem, maar kun je ook gebruik maken van jouw creatieve en sociale vaardigheden om de klant optimaal te begeleiden naar succes!

Heb jij nog geen inhoudelijke SAP kennis? Dat is geen probleem! Omdat wij geloven in de kracht van nieuw talent organiseren wij meerdere keren per jaar een SOA People Academy. Hiermee krijgen pas afgestudeerde talenten de kans om zich in sneltreinvaart te ontwikkelen tot expert op het gebied van SAP.

Ontdek onze Academy

Bij SOA People versterken we onze teams graag met jonge talenten. We maken je wegwijs in de wereld van SAP en/of development i.c.m. nieuwe technieken. Vervolgens kun je zelf klanten helpen hun processen te verbeteren m.b.v SAP. Elk jaar werven we tot 60 afgestudeerden met een diploma in verschillende businesstakken zoals Supply Chain, Finance, Business IT management of Computer engineering en ICT. Sinds de oprichting slaagde onze Training Academy er al in om meer dan 530 afgestudeerden op te leiden tot volwaardige SAP-consultants. 

  • 530 jonge talenten aangenomen en opgeleid
  • 440 afgestudeerde studenten aan de SOA People Academy
  • 430 SAP-certificaten uitgereikt

De Academy is een belangrijke stap om een professionele, gediplomeerde SAP-consultant te worden bij SOA People. Je start met een intensieve, internationale training van 5 weken. Hier werk je samen met collega’s uit België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg aan zowel inhoudelijke SAP kennis als consultancy-vaardigheden. Na het succesvol afronden van deze periode ga je direct bij ons aan de slag als consultant. Door middel van een uitgebreid meerjarig ontwikkelplan (waaronder je SAP certificering en coaching on-the-job) werk je gestructureerd verder aan jouw carrière als consultant.

Waar zijn wij naar op zoek?
• Master afgerond in een logistieke of bedrijfskundige richting
• Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht
• Flexibel en zelfstandig
• Werkervaring is geen must, het is een startersfunctie
• Goede communicatieve vaardigheden
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• In het bezit van rijbewijs B
Maar bovenal: je bent ambitieus, houdt van uitdagingen en bent graag ondernemend bezig!

Ons aanbod:
• Een volledig verzorgde (reis, verblijf, maaltijden) opleiding tot SAP consultant
• Direct een vaste baan, inclusief salaris
• Uitgebreid ontwikkelplan en diverse doorgroeimogelijkheden
• Leaseauto met tankpas, laptop en telefoon
• Leuke, informele werksfeer met klanten in zeer uiteenlopende branches
Kortom: wij investeren in jou!

Nieuwsgierig geworden? Zo gaan wij aan de slag:
Onze selectieprocedure is kort en efficiënt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inschatten of iemand een geschikte kandidaat is. Na een telefonisch gesprek word je uitgenodigd voor een presentatie waarin alle informatie over de Academy en het vervolgtraject wordt uitgelegd. Aansluitend vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Carrièremogelijkheden

Naast Academisten zijn we ook altijd op zoek naar andere functies, zoals ervaren SAP consultants en ondersteunde functies bij op ons kantoor in Nieuwegein. Houd onze vacatures op de website in de gaten via https://www.soapeople.com/nl/carrieres

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.