In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

Advies & Consultancy

ICT & Internet


Bedrijfscultuur

Informeel

Resultaatgericht


Aantal werknemers

Nationaal: 140

Internationaal: 700


Locatie hoofdkantoor

Nieuwegein


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

SOA People

Meentwal 9

3432GL

030 609 5800

academy-nl@soapeople.com

Social Media

Werken bij SOA People

Wij zoeken mensen die meteen, vanaf het begin van hun carrière, impact willen maken door te helpen bij het vinden van duurzame oplossingen voor onze klanten.

Over SOA People

SOA People is een SAP dienstverlener op het gebied van projecten, consultancy en beheer. Wij werken op het snijvlak tussen business en IT. We analyseren bedrijfsprocessen en identifceren mogelijkheden om zowel bedrijfsprocessen als de ondersteunende ERP systemen te optimaliseren. Om daadwerkelijk organisaties verder te helpen vragen we creativiteit, innovatieve kracht en inlevingsvermogen van onze medewerkers. Dit wordt gestimuleerd, gefaciliteerd, gewaardeerd en beloond. Onze klanten bieden wij efficiënte en fexibele bedrijfsprocesgerichte oplossingen. 

Organisatiecultuur

Kwaliteit, werkplezier en collegialiteit zijn het fundament van onze organisatie. Je komt terecht in een ruimdenkende en multiculturele werkomgeving, waarin we zowel professionele autonomie als hecht teamwork aanmoedigen. Geschikte profielen geven we graag de kans om op afstand te werken, of om in het buitenland aan de slag te gaan. Verder voorzien we verschillende trainingen en bijscholingen zodat je kan blijven groeien. Ten slotte bieden we je een competitief salarispakket (inclusief lease-auto, bonus, onkostenvergoeding en pensioenbijdrage).

Doelgroep

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je echt het verschil kan maken? Wil je je verder ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving? Kom ons versterken en maak deel uit van een succesvol team! Door de continue groei van het aantal klanten zijn wij mede op zoek naar HBO/WO-afgestudeerden die opgeleid willen worden tot SAP consultant in onze Academy. 

Waar zijn wij naar op zoek?
• Studie afgerond in een logistieke of bedrijfskundige richting
• Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht
• Flexibel en zelfstandig
• Werkervaring is geen must, het is een startersfunctie
• Goede communicatieve vaardigheden
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• In het bezit van rijbewijs B
Maar bovenal: je bent ambitieus, houdt van uitdagingen en bent graag ondernemend bezig!

Nieuwsgierig geworden? Zo gaan wij aan de slag:
Onze selectieprocedure is kort en efficiënt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inschatten of iemand een geschikte kandidaat is. Na een telefonisch gesprek word je uitgenodigd voor een presentatie waarin alle informatie over de Academy en het vervolgtraject wordt uitgelegd. Aansluitend vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Carrièremogelijkheden

Door middel van een uitgebreid meerjarig persoonlijk ontwikkelplan
(waaronder je SAP certificering en coaching on-the-job) werk je
gestructureerd verder aan jouw carrière als consultant. Vervolgens kun je doorgroeien in functies zoals project manager, sales manager en teamlead. We kijken echt naar jou als persoon, naar jouw skills en adviseren je bij het bepalen van een groeipad.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.