In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

MBO,HBO


Actief in de branches

Bouwkunde

Energie

Bouw & Installatie

Industrie

Techniek

Ingenieursbureau

Telecom


Bedrijfscultuur

Professioneel

Faciliterend

Ondernemend


Aantal werknemers

Nationaal: 15

Internationaal: 0


Locatie hoofdkantoor

Alkmaar


Internationale carrièremogelijkheden

Nee

Contact opnemen of solliciteren

Stiek BV

Drechterwaard 102

1824 DX Alkmaar

072-3034890

Recruitment@stiek.nl

Werken bij Stiek BV

Jij bepaalt wat je wordt, wanneer je dat wordt en hoe je dat wordt. Stiek faciliteert jouw ambities!

Over Stiek BV

Bij Stiek hebben wij één doel; jou verder helpen in het realiseren van je ambitie. Samen bepalen wij de juiste route om je doelen te bereiken. Stiek werkt nauw samen met bedrijven die op zoek zijn naar professionals zoals jij. Organisaties waar jij je ambities kunt waarmaken. Heb je behoefte aan inhoudelijke trainingen of persoonlijke coaching, dan zorgen wij daarvoor. Net als een goed salaris, een Stieker Bonus en de nu al legendarische Stieker uitjes!

Een professional aan de juiste baan helpen en een organisatie aan de beste professional. Dat is onze missie.
Met onze ervaring en kennis, maar vooral onze passie en energie, doen wij er alles aan om deze missie te realiseren.

Met beide veel ervaring in de detachering en recruitment en dezelfde passie om professionals aan de juiste baan te helpen, hebben Niels en Tim in 2018 Stiek opgericht!

Vanuit ons kantoor in Alkmaar hebben we inmiddels verschillende techneuten geholpen aan de juiste baan. Daarnaast hebben wij aansprekende opdrachtgevers aan ons weten te binden.

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op en we luisteren graag naar jouw verhaal!

Organisatiecultuur

Wij hebben een open organisatie cultuur waarin wij het belangrijk vinden dat jij kan zeggen wat je wilt. Bij ons mag jij jezelf zijn. Wij hebben vertrouwen in jou en jij in onze professionaliteit. Alleen dan ontstaat er een succesvolle samenwerking. Wij streven ernaar onze afspraken na te komen en verwachten dat ook van onze mensen.

Doelgroep

Stiek is dagelijks op zoek naar (Young) Professionals met de drive om te leren en te ontwikkelen. Elke professional heeft zijn eigen verhaal en op basis daarvan stellen wij je voor aan onze opdrachtgevers. Bij ons staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal.

Wij zijn actief in verschillende technische branches zoals de Bouw, Industrie, Installatietechniek, Energie en Scheepsbouw.

Carrièremogelijkheden

De doelen van onze medewerkers staan centraal. Wij zorgen ervoor dat jij deze doelen behaald, naast een opleiding kan dit ook bestaan uit coaching. Wij zorgen steeds weer voor de juiste werkplek waar jij de juiste werkervaring op kan doen.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.