In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd

HBO,WO


Actief in de branches

ICT & Internet

Techniek


Bedrijfscultuur

Innovatief

Internationaal

Grootschalig


Aantal werknemers

Nationaal: 2700

Internationaal: 450000


Locatie hoofdkantoor

Amsterdam Zuidas


Internationale carrièremogelijkheden

Ja

Contact opnemen of solliciteren

Tata Consultancy Services

Gustav Mahlerplein 85-91

1082 MS

020-7155400

netherlands.hr@tcs.com

Social Media

Werken bij Tata Consultancy Services

TCS

Over Tata Consultancy Services

Start je carrière bij Grow@TCS als Trainee

TCS behoort tot de Tata Group, een globaal opererend Indiaas concern. Met meer dan 450.000 medewerkers wereldwijd levert TCS diensten en producten voor aansprekende bedrijven in verschillende sectoren. Van strategisch IT advies tot innovatieve software oplossingen – bij TCS ervaar je het allemaal!

Tijdens het één-jaar durende traineeship volg je verschillende trainingen om je professionele vaardigheden te verbreden en jezelf te ontwikkelen met industrie specifieke kennis. Daarbij ga je met trainees uit heel Europa een twee maanden durende trainingsprogramma volgen in India, het land van culinaire hoogstandjes en fascinerende tempels. Daar doe je naast vakinhoudelijke kennis ook veel culturele en internationale ervaring op. Na het Grow@TCS programma zal jij werkzaam zijn in een breed scala aan projecten in Europa.

Tata Consultancy Services (TCS) is een van de meest vooraanstaande IT dienstverleners ter wereld. TCS investeert voortdurend in nieuwe technologieën, processen en medewerkers om onze klanten optimaal te ondersteunen. TCS behoort met 450,000 medewerkers tot de grootste IT dienstverleners ter wereld. Wij hebben wereldwijd meer dan 230 TCS vestigingen in 46 landen. In Nederland groeien wij snel met inmiddels meer dan 2,700 medewerkers gericht op ondersteuning van grote internationaal opererende bedrijven in verschillende sectoren zoals banken, productie, handel en energievoorziening.

In samenwerking met onze nevenvestigingen in andere Europese landen zijn wij een trainee programma gestart met als doel recent afgestudeerde kandidaten aan ons te binden. Wij verzorgen een opleiding die tot verdere verdieping van je kennis zal zorgen en die deels in India zal plaatsvinden. Hierna ga je via TCS werken bij een van onze klanten binnen het top 20 segment van het Nederlandse bedrijfsleven.

Meer informatie over TCS vind je op:

www.tcs.com https://twitter.com/TCS_NED https://www.linkedin.com/company/tata-consultancy-services/

Organisatiecultuur

Doelgroep

Bij Tata Consultancy Services zijn wij op zoek naar gemotiveerd talent. Is het jouw ambitie om de digitale toekomst vorm te geven? Wil jij dit bereiken door continu te groeien binnen een toonaangevende organisatie? Houd jij ervan om uitdagende projecten aan te gaan? En vind je het daarnaast interessant om in contact te komen met andere culturen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een Bachelor of Master diploma
  • Je hebt stage gelopen, het liefst bij een IT organisatie
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands
  • Digital technology spreekt je aan
  • Je voelt je thuis in een internationale omgeving

Carrièremogelijkheden

TCS biedt eindeloze carrièremogelijkheden, welke past het best bij jou?

Analyst Trainee: Je bent zowel betrokken bij de planning en analyse van een project als bij de implementatie, test en uitrol daarvan. Assisteer in de voorbereidingen van de op maat gemaakte oplossingen en ondersteun de bedrijfsontwikkeling van de klant.

Developer Trainee: Je adviseert in verschillende teams en ondersteunt klanten in het ontwerpen en implementeren van digitale applicaties.  Je doet mee in het creëren van IT architectuur, implementatie concepten en interface designs.

SAP Analyst Trainee: Je gaat werken aan internationale SAP implementaties en het upgraden van processen. Daarnaast ben je betrokken bij workshops en ondersteun je de SAP presales activiteiten.

Naast de geboden trainingen leer jij tevens enorm on the job. Na het één-jaar durende Grow@TCS programma zal jij werkzaam zijn in een breed scala aan projecten in Europa.

Deze werkgever heeft op dit moment geen vacatures.