Werken bij AKOS

AKOS is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau gespecialiseerd in de ontwikkeling van machines, apparaten en productieprocessen voor opdrachtgevers door heel Nederland. Daarnaast bieden wij met onze recruitmentservice vacatures bij technische topbedrijven aan.

Lees meer over werken bij AKOS op www.werkenbijakos.nl of bekijk de vacatures bij onze partners op www.akos.nl.

Onze engineers en projectmanagers worden ingezet bij opdrachtgevers door het hele land, uiteenlopend van procesindustrie, machinebouw en automotive tot aan marine en offshore. Klanten van ons zijn onder andere VMI, Remeha, Nestlé, Bredenoord, Howden Thomassen, Apollo Vredestein, Rademaker, Mitsubishi, Orlaco, Tempress en nog veel meer.

Het leuke van werken bij AKOS is dat je vanuit een vaste basis bij AKOS voor diverse bedrijven gaat werken aan uiteenlopende technische opdrachten als engineer of projectmanager. In een korte tijd leer je dus veel bedrijven, mensen, technieken en processen kennen. Wij proberen de werkzaamheden altijd zo goed mogelijk aan te laten sluiten jouw ambities, vaardigheden en locatie.

Naast de functies bij het ingenieursbureau van AKOS bieden wij ook uiteenlopende vacatures bij technische topbedrijven aan, op elk functieniveau en door heel het land. Met deze recruitmentservice helpen wij technische kandidaten om geschikte bedrijven te vinden (en andersom). Door onze jarenlange ervaring in zowel de techniek als in recruitment, zijn wij in staat om de juiste matches te maken tussen bedrijven, functies en kandidaten. Dit komt natuurlijk ook goed van pas bij ons ingenieursbureau, waar we de juiste mensen op de juiste opdrachten moeten plaatsen.

AKOS bestaat al bijna 50 jaar en inmiddels hebben we meer dan 120 medewerkers. Dit komt omdat wij onze klanten en medewerkers centraal stellen en streven naar langdurige relaties. Het hoofdkantoor van AKOS staat in Apeldoorn. Daarnaast hebben we nog vestigingen in Joure, Enschede en Utrecht. Veel van onze engineers werken echter op locatie van de opdrachtgevers. Er wordt veel aandacht besteed aan het hooghouden van kennis door vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Door onszelf te blijven ontwikkelen, blijven klanten ons inzetten voor hún ontwikkelingen.

We nodigen je graag uit voor een kopje koffie!