Werken bij Enexis

werken bij Enexis

Wat ons bij Enexis drijft is energie te kunnen brengen naar de plekken waar mensen licht en warmte nodig hebben. Elke dag weer werken we aan een slimmer, duurzamer en veilig energienetwerk. Dat doen we met vakmanschap en vanuit betrokkenheid.
Energie in goede banen.

Enexis infrastructuur
Actief in de branches
 • Energie
 • Techniek
Bedrijfscultuur
 • Informeel
 • Innovatief
 • Sociaal
Aantal werknemers
 • Nationaal: 4500
Locatie hoofdkantoor

‘s-Hertogenbosch

Contact opnemen of solliciteren
Enexis
recruitment@enexis.nl

Energie in goede banen

Enexis brengt stroom en gas in huizen, bedrijven en bij overheden. Wij beheren de kabels en leidingen en zorgen er zo voor dat onze klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Inmiddels zijn we verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen. We werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie: van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.
Bij ons werk komt veel techniek kijken, maar het draait vooral om mensen. Zonder onze ongeveer 4500 medewerkers kunnen we immers niet de service en kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar (V)MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die hun ervaring, kennis en talent willen inzetten voor Enexis.

Enexis collega's vertellen

We kunnen je van alles vertellen over werken bij Enexis. Over hoe we zorgen voor een betrouwbaar en veilig elektriciteits- en gasnet, nu en in de toekomst. Over al onze innovatieve projecten, over de prima arbeidsvoorwaarden, onze opleidingen en de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten over de goede werksfeer. Maar uiteindelijk kun je natuurlijk van niemand beter horen hoe het is om hier te werken dan van de mensen van Enexis zelf.

Lees meer ›

Wie ken jij bij Enexis?

Ken jij al mensen bij Enexis? Misschien heb je al connecties bij Enexis via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hieronder in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Enexis.

Login with LinkedIn ›

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed basissalaris
 • Aanvullende budgetten die je flexibel kunt inzetten (5% tot 15% van je basissalaris)
 • X-werken (Het Nieuwe Werken)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Pensioenregeling

Testimonials

Maikel van Helvoort - senior technisch specialist Slimme Meters bij Enexis
Maikel van Helvoortsenior technisch specialist Slimme Meters

Maikel werkt sinds 2006 bij Enexis. Hij begon als monteur, haalde zijn diploma voor eerste monteur en het volledige MBO-niveau 4 terwijl hij al bij Enexis werkte, werd in 2008 uitvoerder en is inmiddels senior technisch specialist Slimme Meters.

Joery Korobejnik - projectmanager bij Asset Management
Joery Korobejnikprojectmanager bij Asset Management

Joery werkt als projectmanager bij Asset Management. Hij begon als stagiair bij Enexis en volgde het traineeship om alle ins en outs van het bedrijf te leren kennen en om te ontdekken wat hij echt wilde doen.

Twitter

Youtube

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Developer Cloud Platform

  Enexis in 's-Hertogenbosch

  Je bent als Developer Cloud Platform verantwoordelijk voor de vertaling van functionele ontwerpen naar technische ontwerpen en oplossingen binnen het

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  PAC Engineer Hoogspanning

  Enexis in Thuis

  Als PAC Engineer Hoogspanning werk je vrijwel elke dag in de HS/MS-stations. Je hebt een eigen auto, een laptop en vrijheid op maat. Je verricht insp

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Stage HBO Arbeidsmarktcommunicatie

  Enexis in Den Bosch

  Ligt je interesse bij arbeidsmarktcommunicatie, content en social media, ben je tweedejaars HBO communicatie student en is de energietransitie ook ie

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Monteur Hoogspanning Overijssel

  Enexis in Thuis

  Als Monteur Hoogspanning werk je elke dag in onze HS/MS stations. Je hebt een eigen bus, een laptop en vrijheid op maat. Daar weet je ook goed mee om

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur

  Elektromonteur in regio Den Bosch

  Enexis in Thuis

  Wil jij direct aan de slag of omgeschoold worden tot Elektromonteur ? Dan is dit je kans !

  Als Elektromonteur heb je een veelzijdige baan met afwiss

  Verder lezen ›