Werken bij Gemba

Gemba implementeert en beheert Asset & Service Management systemen. Met meer dan 500 projecten in 20 jaar tijd hebben we ruime ervaring hierin. We werken met IBM-oplossingen, standaard en op maat, zoals IBM Maximo, IBM ControlDesk en Business Intelligence oplossingen.

Samen met onze partners ontzorgen wij ook een aantal klanten met onze Managed Services. Complete oplossingen van hosting tot functioneel beheer voor onze Asset & Service Management systemen.

Wij zoeken:

Implementatieconsultants
Jij helpt klanten onze IBM-oplossingen optimaal te gebruiken. Functioneel, technisch en procesmatig ben jij een allround consultant die niet terugdeinst voor complexe omgevingen.

Technical engineers
Oracle, DB2, SSL, SAML, Python, JSON, SOAP en Java. Wij zoeken technische expertise op al deze vlakken en meer! Jij helpt onze klanten om de techniek efficiënt in te zetten.

Servicedesk medewerkers
Wij willen de beste helpdesk van Nederland worden. Help jij mee? Deze functie is een bewezen eerste stap naar een consultancy-functie bij één van onze klanten. Je ziet veel omgevingen en klanten, en voert het tweedelijns support en het technisch beheer uit.

 

Interesse? vacature@gemba.nl of 020-482 29 29