Werken bij Gemeente Hollands Kroon

In Hollands Kroon werken we op basis van onze kernwaarden: Vertrouwen, Lef, Contact, Respect voor anderen en Bevlogenheid. Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling, voor hun verlof, voor hun declaraties en voor hun resultaten.

Ze hebben hun eigen budget, maken resultaatafspraken waar ze op afgerekend worden en krijgen het vertrouwen dat ze eerlijk en reëel declareren.

Qua ontwikkeling maakt elke medewerker gebruik van de Hollands Kroon Academie. Daar kunnen medewerkers alle benodigde cursussen volgen. Op HK plein maken medewerkers een persoonlijk profiel aan en vervolgens kunnen zij leuke klussen plaatsen maar ook vinden. Dit omdat wij inzetten op talent. Als je doet wat je leuk vindt dan ben je daar meestal ook goed in. Zo haalt de organisatie veel meer rendement uit medewerkers en wordt de flexibiliteit en wendbaarheid van medewerkers vergroot.

 

Weten hoe jij straks kunt excelleren, meld je aan voor het traineeship of voor een van onze vacatures

We zijn op zoek naar jou!

  • Ben jij iemand die mensen samen kan brengen en graag helpt?
  • Sta jij vooraan bij nieuwe ontwikkelingen?
  • Wil jij dingen afmaken?
  • Werk je graag in een team?
  • Stop je niet totdat het klopt?

Als jij een supersnelle ontwikkeling door wilt maken en wil meewerken om Hollands Kroon de slimste gemeente van Nederland te maken bereiken, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken trainees die zelfsturend zijn en houden van een uitdaging.