Werken bij GOEP&KO Laboratory Sales Academy

GOEP&KO is dé Academy, gespecialiseerd in het opleiden, coachen en begeleiden van junior sales talenten met laboratorium achtergrond in de functie van accountmanager, productspecialist, applicatie specialist of service engineer.

 

Omdat verkopen echt een vak is vinden wij het belangrijk dat jou de mogelijkheid wordt geboden om alle facetten van sales te leren. Om je te kunnen ontwikkelen tot die professionele succesvolle verkoper en om elke dag weer vol enthousiasme en met plezier er tegen aan te gaan. Dus wij helpen je met het vinden van een baan in sales bij een laboratorium leverancier en heel belangrijk, jij bent dan tevens verzekerd van een opleidingstraject. Het opleidingstraject van GOEP&KO, de Laboratory Sales Academy.

 

Dus heb jij een laboratoriumachtergrond op HBO, WO of PhD niveau, wil jij jouw achtergrond blijven gebruiken en spreekt sales in de laboratoriumbranche je aan, kom dan naar onze workshop of neem contact met ons op via www.goepenko.nl.

 

We geven je inzicht in ons concept, wat wij verstaan onder het vak sales en hoe een functie in sales in de laboratorium branche eruit ziet. Onze overtuiging is dat de kracht van verkopen ligt in het verschuiven van ‘hard’ sales naar ‘heart’ sales en dat jij als persoon het verschil maakt!