Werken bij KPMG

werken bij KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory.

Actief in de branches
  • Accountancy
  • Advies & Consultancy
  • Zakelijke dienstverlening
Bedrijfscultuur
  • Teamgericht
  • Uitdagend
Aantal werknemers
  • Internationaal: 162000
Locatie hoofdkantoor

Amstelveen

Contact opnemen of solliciteren
KPMG
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
+31206567162
recruitment@kpmg.nl

Over KPMG

People-driven progress

Draag bij aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij.  Combineer de nieuwste technologieën met wat we bij KPMG in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij?

Organisatiecultuur

Open, creatief en ondernemend

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

Carrièremogelijkheden bij KPMG

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Je werkt samen met ambitieuze, getalenteerde leeftijdgenoten. We hebben heel wat specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.