Werken bij KPMG

werken bij KPMG

KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory.

Actief in de branches
  • Accountancy
  • Advies & Consultancy
  • Zakelijke dienstverlening
Bedrijfscultuur
  • Teamgericht
  • Uitdagend
Aantal werknemers
  • Internationaal: 162000
Locatie hoofdkantoor

Amstelveen

Contact opnemen of solliciteren
KPMG
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
+31206567162
recruitment@kpmg.nl

Over KPMG

De vraagstukken van onze cliënten vragen vaak om een multidisciplinaire aanpak. Daarom combineren we de kwaliteiten van onze audit- en advisoryspecialisten en werken we samen met de taxprofessionals van KPMG Meijburg & Co. Zo ontstaan interdisciplinaire inzichten en adviezen. Wij maken vooral het verschil als het om de inzet van onze mensen gaat bij het omgaan met complexe vraagstukken in de markt en bij onze cliënten zelf: "High performing people cutting through complexity". Zo zijn we in staat om drie soorten diensten aan te bieden: audit, tax en advisory. Audit: we controleren financiële verslaglegging van grote ondernemingen. Zo voorzien we bestuur, investeerders, cliënten en andere belanghebbenden van betrouwbare bedrijfsinformatie. Tax: met helder belastingadvies helpen onze collega's van KPMG Meijburg & Co ondernemingen om financiële risico’s te verkleinen en fiscale kansen te benutten. Advisory: onze adviseurs helpen ondernemingen graag hun prestaties te verbeteren. We verzorgen tactische en strategische adviezen. Voor verschillende vraagstukken heeft KPMG specialisten in huis: van IT en finance tot fusies en overnames.

Organisatiecultuur

De cultuur van KPMG Nederland kenmerkt zich door passie voor het vak en een sterke teamgeest. Mensen staan centraal bij KPMG. Onze integere professionals met verschillende achtergronden laten collega’s in hun waarde en hebben respect voor elkaars persoonlijkheid en vakmanschap. Het is een unieke cultuur die we koesteren, omdat zij een belangrijke basis legt voor ons succes en dat van onze cliënten. Door de combinatie van passie, ambitie, teamgeest en collegialiteit biedt KPMG een werkomgeving waarin zowel jong toptalent als ervaren professionals het beste uit zichzelf kunnen halen en nieuwe uitdagingen vinden.

Carrièremogelijkheden bij KPMG

Werken als ervaren audit-, tax- of advisoryprofessional bij KPMG Nederland? Of wil je als ambitieuze starter ons team graag versterken? Bij ons krijg je de ruimte om je te specialiseren in een collegiale en open bedrijfscultuur. Of je nog studeert of je bent net klaar met je studie, vroeg of laat begint de zoektocht naar een werkgever die bij je past. KPMG is een ambitieuze werkgever. Daarom zijn we altijd op zoek naar jonge, gedreven collega’s die willen meebouwen aan ons succes en dat van cliënten. We geven je de ruimte om je te ontwikkelen en jouw carrière vorm te geven.