Werken bij Maandag®

Groen bloed doet goed.

Werken bij Maandag

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

In deze doelgroepen zijn wij geïnteresseerd
  • HBO
  • WO
Actief in de branches
  • Detacheringsbureau
Bedrijfscultuur
  • Informeel
  • Resultaatgericht
  • Ondernemend
Aantal werknemers
  • Nationaal: 2000
Internationale carrièremogelijkheden
  • Nee
Locatie hoofdkantoor

Purmerend

Contact opnemen of solliciteren
Maandag®
Wielingenstraat 12b
1441 ZR Purmerend
0299-405461
hallo@maandag.nl

Over Maandag®

Detacheerder Maandag® bestaat al meer dan 25 jaar. Eind 2007 kreeg het bedrijf deze nieuwe, passende naam. Maandag® verwijst naar een nieuw en fris begin. En dan hebben we het niet alleen over de eerste dag van de week. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken.

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. In deze domeinen zijn grote veranderingen aan de gang. Aan artsen, leraren en ambtenaren de taak om die veranderingen in goede banen te leiden. Maandag® weet wat voor mensen daarvoor nodig zijn. Professionals die van aanpakken weten. Die bruisen van energie. En altijd uitkijken naar de maandag.

Op dit moment heeft Maandag® 14 vestigingen in Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Organisatiecultuur

Maandag® staat heel nadrukkelijk voor ambitie en optimisme. De essentie is dat je zin hebt om naar je werk te gaan. Eigenlijk al op zondagavond. Wie niet van zijn werk houdt, heeft de verkeerde baan. Professionals bij Maandag® zien werk dan ook als belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen.

Onze doelgroep

Maandag® is altijd op zoek naar professionals die werkzaam zijn binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg, bij woningcorporaties en in de financiële dienstverlening.

Binnen de overheid zijn we gespecialiseerd in de sectoren sociaal domein, informatiemanagement, rovm/ juridische zaken en bouw & civiel. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als klantmanager, applicatiebeheerder, juridisch medewerker of bouwplantoetser.

In het voortgezet, middelbaar, hoger en speciaal onderwijs detacheert Maandag® vooral eerste- en tweedegraads docenten. Van leerkracht Nederlands tot Geschiedenis. En van Wiskunde tot NASK.

In de zorg detacheert Maandag® professionals bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicaptenzorg of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen. Kortom, onder meer verpleegkundigen, basisartsen en GZ-psychologen kunnen bij ons terecht.

Maandag® richt zich binnen het vakgebied woningcorporaties met name op professionals die bijvoorbeeld werken als verhuurmedewerker, woonconsulent of vastgoedbeheerder. 

Binnen de financiële dienstverlening is Maandag® gespecialiseerd in functies als financieel adviseur of controller in het publieke domein.

Carrièremogelijkheden bij Maandag®

Bij Maandag® werk je op projectbasis. Dat betekent de zekerheid van een vast contract, met de flexibiliteit en uitdaging van projectmatig werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom bieden we je persoonlijke begeleiding aan. En kun je op de Maandag® Academy diverse opleidingen, vakinhoudelijke sessies en trainingen volgen.