Werken bij Memory Group

Als eerste in contact met toptalent!

De Memory Group – Memory Events, Memory Online en Memory Publications – bieden u goed op elkaar afgestemde producten, waarmee u uw doelgroepen op een effectieve en efficiënte manier bereikt. Wij kennen uw potentiële nieuwe medewerkers al vóór ze hun eerste stap op de arbeidsmarkt zetten! Dit bereiken wij met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group.

Actief in de branches
 • ICT & Internet
 • Werving & Selectie
Bedrijfscultuur
 • Informeel
 • Jong
 • Resultaatgericht
Aantal werknemers
 • Nationaal: 23
Internationale carrièremogelijkheden
 • Nee
Locatie hoofdkantoor

Amsterdam

Contact opnemen of solliciteren
Memory Group
Sales
Amsteldijk 216
1079 LK Amsterdam
020-6382146
sales@memory.nl

Over Memory Group

Wat begon op een studentenkamer is uitgegroeid tot marktleiderschap in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. De Memory Group is opgericht in 1989 en is sinds dien er in de afgelopen 26 jaar in geslaagd een groot en belangrijk netwerk op te bouwen. Een netwerk dat nog dagelijks groeit. Nog voordat uw potentiële werknemers hun diploma op zak hebben, kennen wij ze al door ze bijvoorbeeld in hun laatste schooljaar op de gevoelige plaat vast te leggen.

Memory Events

Memory Events is marktleider in de organisatie van carrièrebeurzen en Talent games. Jaarlijks organiseren wij De Nationale Carrièrebeurs, De Nationale Branchecongressen, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn, Vrouw & Carrière, DiversityWorks en de recruitmentgames Energy Talent en Bestgraduates.

Op deze Carrièrebeurzen brengen wij u in contact met uw doelgroep. Van bijna-afgestudeerden tot starters en professionals, variërend van mbo- tot wo-niveau. Onze knowhow, ervaring en het uitstekende relatienetwerk met studenten, afgestudeerden, bedrijven en onderwijsinstellingen garanderen al jaren lang een succesvolle organisatie.

Memory Online

Jobnet, het belangrijkste onderdeel van Memory Online, is een carrièreportal gericht op het in contact brengen van studenten, starters en (young) professionals met potentiële werkgevers.
Jobnet biedt een uitstekende oriëntatie op de arbeidsmarkt door middel van carrièrekansen die zijn ingedeeld in de categorieën: vacatures, traineeships, business courses, inhousedagen, stageplekken en afstudeeropdrachten.

Aan werkgevers worden op Jobnet, naast de bovenstaande categorieën, vele mogelijkheden geboden om in contact te treden met de doelgroep. Een (platinum)werkgeverspresentatie biedt bedrijven bijvoorbeeld de mogelijkheid om zich in eigen stijl te presenteren. Onder andere de targetmails en Jobnet search helpen bij het vervullen van specifieke en moeilijk vervulbare vacatures.

Memory Publications

Uitgeven is bovenal goed databasemanagement. Memory Publications begrijpt dit als geen ander. Al drieëntwintig jaar lang maken wij jaarlijks op honderden onderwijsinstellingen gratis groepsfoto’s van circa 30.000 laatstejaars studenten, in ruil voor hun personalia.

Vacatures

 • Vacature 32 tot 40 uur 2 dagen geleden

  IT Consultant

  Memory Group in heel Nederland

  Wij zijn op zoek naar IT consultants ter versterking van ons Microsoft Cloud expertise team.

  Verder lezen ›

 • Vacature 32 tot 40 uur 5 dagen geleden

  IT Supportmedewerker

  Memory Group in heel Nederland

  Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Supportmedewerkers.
  We zijn op zoek naar starters, maar ook naar kandidaten met wat meer ervaring

  Verder lezen ›

 • Stage / afstudeeropdracht 32 tot 40 uur

  Scholensamenwerking/Events & Workshops

  Memory Group in Amsterdam

  Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het inplannen en organiseren van projecten om met studenten van MBO en HBO scholen in contact te komen

  Verder lezen ›

 • Stage / afstudeeropdracht 32 tot 40 uur

  Stagiair Sales

  Memory Group in Amsterdam

  Als stagiair sales (40 uur/week) maak je onderdeel uit van het Salesteam dat uit 3 personen bestaat.

  Verder lezen ›

 • Stage / afstudeeropdracht 32 tot 40 uur

  Stagiair Events

  Memory Group in Amsterdam

  Wil jij ondersteunen bij het organiseren van beurzen en congressen en alles leren over het vak van een Eventmanager?

  Verder lezen ›